Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét esélyes a Rock And Roll Hall Of Fame-re a Deep Purple és a Nine Inch Nails

0312dpA Deep Purple, a Nine Inch Nails, a Cheap Trick és a Yes is ott van a Rock And Roll Hall Of Fame jövő évi jelöltjei között. A beiktatandók neve decemberben derül ki, a ceremónia pedig jövő tavasszal lesz New Yorkban.

Nyilvánosságra hozták a Rock And Roll Hall Of Fame 2016-os jelöltlistáját, amelyen a rockvonalat olyan előadók képviselik, mint a Deep Purple, a Nine Inch Nails, a Cheap Trick és a Yes, de szintén esélyes a bekerülésre a The Cars, Steve Miller, a Chicago, a The Smiths, az N.W.A., a Los Lobos vagy Chaka Khan is. A jelölés feltétele továbbra is az volt, hogy az adott előadó első kiadványának legalább huszonöt évvel a jelölés előtt – vagyis ezúttal legkésőbb 1990-ben – meg kellett jelennie. A több mint nyolcszáz fős szakmai zsűri mellett ezúttal is szavazhat a közönség is a dicsőségcsarnokba juttatandókra.

A tavalyi beiktatottak között olyan előadók szerepeltek, mint a Green Day, Lou Reed, a Joan Jett & The Blackhearts vagy Stevie Ray Vaughan.

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 Venomádi 2015-10-09 11:47
Kb ugyanaz mint a plakát az utcán, hogy a magyarok döntöttek: Meg kell védeni az országot. Miért ez egy eldöntendő kérdés volt baszki? Ugyanugy az egekben van az agyvizem ettől is. A Purplenek már 20 éve megjárt volna kérdés nélkül.
Idézet
 
 
+3 #1 cápaidomár 2015-10-09 11:12
Néha tényleg nem értem ezt az úgynevezett szakmát, illetve szakmai zsűrit. Hogy lehet egy Deep Purple és egy Nine Inch Nails szellemi értékét és jelentőségét elvitatni - szavazásra bocsájtani, egyáltalán: vita tárgyát képezni belőle - egy Green Day-el szemben? Mi van? Azért ennyire ne játszuk már a demokratikust a közönség irányába. Soha sem lesz akkora rálátása (elvileg) mint a szakmának, vagy annak, akik ezt hiszik magukról. De alapból ezt a szavazósdit sem értem, főleg a Deep Purple-nél. Az ő esetükben tényleg szavazni kell? Ez marhaság.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.