Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét énekescsere a Bonfire élén

0704mbKét lemez után távozott a német dallamrocker Bonfire soraiból David Reece énekes. A zenekar ugyanakkor nem a klasszikus hangot, Claus Lessmannt állította vissza a frontra, hanem egy másik ismert germán torkot, Michael Bormannt, aki régebben szintén énekelt már náluk.

Helyrehozhatatlan személyes, illetve szakmai nézeteltérések miatt megvált a Bonfire David Reece-től. A leginkább az Accept 1989-es Eat The Heat albumáról ismert énekes két sikeres lemezt készített a német hard rockerekkel, a 2015-ös Glorioust, illetve az idei Pearlst, és több mint száz koncertet adott a bandával. A banda új énekese innentől fogva Michael Bormann (a képen), aki 1993-ban és 1994-ben már állt egy ideig a Bonfire frontján, és most minden idők legerősebb Bonfire-felállását ígérik – azzal együtt is, hogy a banda egyetlen alapembere jelenleg Hans Ziller gitáros, a másik három hangszeres, azaz Ronnie Parkes basszer, Frank Pané gitáros és Tim Breideband dobos csak 2015-ben csatlakozott.

A zenekar hőskorszakbeli frontembere, a Zillerrel két éve súlyosan tengelyt akasztott Claus Lessmann pár hete a Phantom 5 nevű szupergrouppal adott ki egy kiválóan sikerült albumot.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.