Shock!

október 25.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét együtt a Metal Church legénysége

Újjáalakult a három évvel ezelőtt feloszlott Metal Church, akik január 28-án kifutó 70.000 Tons Of Metal luxushajón adják majd első koncertjüket a 2009-es Rocklahoma fesztiválon adott búcsúbuli óta. A zenekar két fellépést is megejt majd a tengeren.

A Metal Church sem bírta túl sokáig a feloszlást: a legendás seattle-i power metal banda mindössze három év kihagyás után újjáalakult, és a 70.000 Tons Of Metal luxushajón lépnek majd először színpadra a Rocklahoma fesztiválon lenyomott búcsúkoncert után. A csapat aktuális felállásában Ronny Munroe énekelt, Kurdt Vanderhoof és Jay Reynolds gitározik, Steve Unger basszusgitározik és a Savatage-ból ismert Jeff Plate dobol. A Metal Church a hajón adandó egyik koncertjén teljes egészében eljátssza klasszikus debütáló nagylemezét, a másik bulin elhangzó dalokra pedig a rajongók szavazhatnak majd. Ennek részleteit hamarosan nyilvánosságra hozzák.

A 70.000 Tons Of Metal luxushajón emellett többek között olyan bandák lépnek majd színpadra, mint a Sabaton, a Dragonforce, a Gotthard, a Helloween, a Kreator, az In Flames, a Rage, a Lacuna Coil vagy a Nile.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Equinox 2012-10-07 12:27
Reméltem h ez 1x még így lesz. Most is emlékszem a napra, mikor bejelentették h vége. Na most akkor errefele is egy kört.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.