Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megint Ed Kowalczyk a Live énekese

1214liveMegtörtént, amit pár hete már mi is valószínűsítettünk: visszatért a Live-ba Ed Kowalczyk énekes. A zenekar jövőre nagyszabású turnéra indul, és egy új lemez is várható tőlük előbb-utóbb.

Bejelentette Ed Kowalczyk énekes visszatérését a Live. A '90-es évek közepének egyik legsikeresebb amerikai rockzenekara utoljára 2006-ban, Songs From The Black Mountain címmel adott ki a frontemberrel albumot, majd Kowalczyk 2009-ben kilépett a bandából. Ez először a Live rövid feloszlását eredményezte, majd a felek még egy csúnya pereskedésbe is belebonyolódtak. A banda ezután 2011-ben aktivizálta magát újra, immáron Chris Shinn-nel a mikrofonnál, de a vele kiadott, 2014-es The Turn elég csúnyán megbukott. Az amerikai színtéren egy ideje már terjengett a pletyka, hogy a bandába hamarosan visszatér Kowalczyk, és miután októberben az énekes és Chad Taylor gitáros közösen vendégeskedett egy rádióműsorban, már nagyjából biztosra is lehetett venni a dolgot.

Az újjáéledt Live első lépése egy nagyszabású turné lesz 2017-ben, elsősorban Észak-Amerikában, de várható tőlük egy EP is jövőre, amit 2018-ban teljes nagylemez követhet.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.