Shock!

július 01.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét aktivizálta magát Ellefson és Bello közös projektje

1212fdÚj felvételeket készít egy hollywoodi stúdióban az Altitudes & Attitude, amelyben a Big Four két basszere, David Ellefson és Frank Bello egyesítette erőit. A formáció valószínűleg egy újabb minialbumban gondolokodik.

2014 elején adta ki első EP-jét az Altitudes & Attitude, ahol a Megadeth és az Anthrax basszerei egyesítették erejüket. David Ellefson és Frank Bello most ismét stúdióba vonult Jay Ruston producerrel (Anthrax, Stone Sour, Steel Panther), hogy új dalokat rögzítsenek. A dobos ezúttal is Jeff Friedl (A Perfect Circle, Ashes Divide). Az első EP-n Frank és David egyaránt gitározott, illetve basszusgitározott, de az egyik dalban a Firewind és Ozzy Osbourne gitárosa, Gus G. is szólózott egy jót. Az énektémákat Bello vállalta be, akiről legkésőbb 1998, az Anthrax Vol. 8 albumának rejtett Pieces bónuszballadája óta köztudott, hogy tud bánni a hangjával.

A megjelenésről egyelőre semmit sem tudunk, de Bello március 12-én ismét Budapesten játszik az Anthraxszel. További részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.