Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét aktivizálta magát a Shark Island

0801siÚj felvételeken dolgozik a '80-as évek végének egyik kultikus kaliforniai hardrock-csapata, a Shark Island. A klasszikus 1989-es Law Of The Order debütöt készítő felállást ugyanakkor egyedül Richard Black énekes képviseli.

Ismét aktív a Shark Island, akik ugyan sosem lettek sztárok, de 1989-es bemutatkozó albumuk, a Law Of The Order a mai napig kultikus favoritnak számít a melodikus rockzenék híveinek körében. A zenekar jó tíz éve már futott egy újabb kört, és egy Gathering Of The Faithful című második anyagot is készítettek, ám a felállás most lényegesen eltérő az akkorihoz képest. A 2006-os albumot csaknem a '89-essel azonos négyes készítette, hiszen Richard Black énekes, Spencer Sercombe gitáros és Chris Heilmann basszer egyaránt játszott rajta, és csak Glen Sobel személyében érkezett új arc a Law Of The Ordert feldoboló Greg Ellis helyére. Most ehhez képest kizárólag Black van jelen a lemezes korszakból, oldalán egy másik régi, de még a banda Epic kiadós szerződtetését megelőzően aktív tagjával, Michael Guyjal, aki gitározott és basszusozott is annak idején a csapatban, később pedig a House Of Lordsban is feltűnt.

A csapat már biztosan ott lesz az őszi Monsters Of Rock hajófeszten, jelenleg pedig stúdióznak – hogy mindez hová fut ki, és pontosan kikkel is dolgozik együtt Black és Guy, vélhetően hamarosan kiderül...

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.