Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét aktivizálja magát az Age Of Nemesis

Május 4-én, hosszabb szünet után visszatér a színre az Age Of Nemesis, akik az ezredforduló környékén – még Nemesisként – a magyarországi progresszív metal színtér zászlóshajójának számítottak. A csapat aznap a Crazy Mamában koncertezik – és utána remélhetőleg nem tűnnek el ismét évekre...

„Rengeteget dolgoztunk és sok meglepetéssel készülünk, hogy meg tudjuk köszönni nektek azt a feltétel nélküli támogatást és szeretetet, amit kaptunk tőletek az évek során... Ez egy különleges este lesz számunkra is...", írja a banda a Facebookon. „Reméljük, mindenkivel találkozunk a koncerten, és válthatunk néhány szót is utána, ha van kedvetek."

A zenekar felállása a legutóbbihoz képest egy ponton változott: Nagy László helyén Krecsmarik Gábor ül a dobcucc mögött. Fábián Zoltán gitáros, Nagy György billentyűs, Kiss Zoltán énekes és Tolmacsov György basszer továbbra is a banda tagjai.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Lajos 2012-04-19 23:26
De rokonok. A huga. Sajnos a dudorpinájúak családjába tartozik, ezért kitoloncolták az USA-ból. :-))
A viccet félretéve egyetértek Veled. Dallamok és progresszivitás . Valóban ezt várhatjuk a csapattól - teljesen jogosan. Kemény legyen, rúgják szét a seggünket és közben pörgessék meg az agyunkat is - lassan is + gyorsan is.
Én ott leszek majdnem az egész családdal, mert ez kihagy6atlan......és várjuk a fojt a Tás -t. Köll ez nekünk !!
Idézet
 
 
+1 #1 Assassin 2012-04-19 14:18
Kiss Zoli nem testvére véletlenül Russell Allennek? Nagyon hasonlítanak egymásra. ::) Mind a ketten kib@szottul jó énekesek, mind a ketten több projektben énekelnek, metal és prog metal bandákban is. :) Vagy az is lehet, hogy a két személy ugyanaz? :D
Viccen kívül, a Nemesist a Terra Incognitával ismertem meg. Nem egy elsőre emészthető album, de melyik prog metal album az? Többszöri hallgatás után viszont beszippant.. :)
A Symphony X Paraidise Lost albumát tudnám megemlíteni, ami briliánsan ötvözi a fogós dallamokat és a szinte filmzene-szerű alapokat a prog metal összetett muzsikájával és Romeo virtuozitásával . Azért jön ez most ide, de valami hasonló, jobban emészthető, mégis prog metal albumnak tudnék örülni a Nemesistől. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.