Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét aktív a Brides Of Destruction

1207bodBrides Of Destruction Göteborg néven éledt újjá a 2000-es évek első felében nagy csinnadrattával startolt, majd csendesen kimúlt Brides Of Destruction. A zenekar mai felállásában egyedül London LeGrand énekes képviseli a régi tagságot.

A 2000-es évek elején Nikki Sixx és Tracii Guns alapította meg a Brides Of Destructiont, amely aránylag sikeresnek is bizonyult első lemezével, a 2004-es Here Come The Bridesszal. Később Sixx otthagyta a zenekart, és a második, 2005-ös Runaway Brides már elég gyorsan földbe állt, pedig ekkoriban még a The Wildhearts főnöke, Ginger is csatlakozott hozzájuk egy rövid időre.

A csapat végül a következő évben széledt szét, most azonban ismét visszatért, igaz, kicsit más formában: az új név Brides Of Destruction Göteborg, és London LeGrand énekes az egyetlen korábbról ismert tag. London társai az új leosztásban – a névből is sejthetően – svéd zenészek: John „JB" Bergqvist gitáros, Peter „Pan" Ottosson dobos és Rodolfo „Rude" Montenegro dobos. A stílus ugyanakkor nem változott, súlyos és mocskos rock'n'rollt tolnak majd, a tradicionális hard rockos elemek mellett metalos és punkos hatásokkal. A csapat Svédországban februártól koncertezik, és még jövőre lemezt akarnak megjelentetni.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.