Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Intronaut és Devin Townsend: a legtechnikásabb, a legbrutálisabb, a legfogósabb, a legbátrabb

0917intronautDigital Gerrymandering címmel meghallgatható még egy új dal a progresszív posztmetalos Intronaut új nagylemezéről. A Devin Townsend producerkedése mellett elkészült The Direction Of Last Things album november 13-án érkezik a Century Mediánál.

Devin Townsend producerkedése mellett készítette el új lemezét az amerikai Intronaut, és természetesen igen elégedettek is vele. „Nem érdekel, mennyire közhelyes ezt mondani, de ez eddig a legjobb lemezünk!”, szögezi le Sacha Dunable énekes. „A legtechnikásabb, legbrutálisabb, legfogósabb, legbátrabb formájában mutatja meg az Intronautot, és egyetlen munkánkra sem voltam ennyire büszke, mióta tíz évvel ezelőtt felvettük az első demónkat. Nem szokványos megközelítéssel dolgoztunk, és a lemez javarészét négy nap alatt, élőben rögzítettük, aztán odaadtuk az egészet Devin Townsendnek keverésre. A végeredmény színtiszta mágia, szóval mindenki készítse fel a hallójáratait egy kis fajtalankodásra!”

A lemez megjelenését követően az Intronaut a Between The Buried And Me, az Enslaved és a Native Construct társaságában indul turnéra Észak-Amerikában. A már ismert Fast Worms dal mellett alább a Digital Gerrymandering is meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.