Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Imádok énekelni, de nem akarok visszatérni a turnézó életmódhoz”

Elsősorban reklámfilmes munkákból él manapság John Bush, az Anthrax egykori énekese, aki ugyanakkor továbbra is tagja a csak szórványosan működő Armored Saintnek. John a jövőben biztosan nem is tervez a jelenleginél aktívabb zenélést, mert egyszerűen nem férne össze a mai életritmusával.

„A feleségem tizenkét éve indította be a Silverlane stúdiót, és azóta kiépített egy üzletet, ami nagyon erős és tényleg jól megy”, mondta John a Noisecreepnek. „Eléggé beleástam magam én is a világába: segítek neki a stúdióban, és én is rendező vagyok különböző meghallgatásokon. Válogattunk már itt szereplőket számos reklámfilmhez, de pár filmhez és videóhoz is. Van egy létesítményünk, amit ki szoktunk adni másoknak. Olyan igazi apu-és-anyu biznisz ez, ami nagyon szórakoztató, és nagyrészt el is viszi az időmet. Emellett pedig én magam is csinálok egy csomó szinkronos melót. Pár évig például én voltam a Burger King fő hangja is. Igyekszem minél több ilyen munkát megcsípni, mert szórakoztató a hangomat használni és úgy színészkedni, hogy közben nem kell színésznek lenned. Nem akarok színész lenni. Épp elég évet töltöttem azzal, hogy megpróbáltam meggyőzni az embereket arról: jó énekes vagyok…”

Mindez természetesen nem jelenti azt, hogy Bush búcsút intett volna az éneklésnek. „Továbbra is imádok zenélni, és őszintén szólva szerintem jobb énekes vagyok most, mint bármikor azelőtt. Alaposan kiismertem a hangomat, tisztában vagyok vele, mire vagyok képes, és mire nem. A torkom még mindig szupererős, de ma már inkább a dinamikájával és az érzelemgazdagságával szeretek játszani. Imádok énekelni és szöveget írni, egyszerűen csak nem akarok már visszatérni a turnézó életmódhoz. Amikor 2005-ben először otthagytam az Anthraxet, épp megszületett a lányom, és akkoriban nem éreztem úgy, hogy itt az ideje beindítani egy újabb zenekart. Most pedig szintén nem akarok lelépni egyszerre egy hónapra, itthagyva a gyerekemet meg az üzletet. Továbbra is szeretek zenélni és koncertezni, egyszerűen csak a saját tempómban akarom intézni ezeket.”

Bush az interjúban elárulta: az Armored Saint már dolgozgat a következő lemezen, és Joey Vera basszernek már összegyűlt pár igen érdekes, nyolc perc fölé kúszó dala. „Jó móka lesz kihozni egy újabb lemezt. Nem tudom, mikor jelenik meg, de talán nem kell addig túl sokat várni már.”

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Bandi 2013-03-17 13:53
Kiváló muzsikus, remélem még sokat hallunk róla.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.