Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ihsahn mindenképpen benne lenne a Halforddal és Nergallal közös projektben

Rob Halford pár hete ismét megpendítette, hogy szívesen zenélne együtt Ihsahnnal és Nergallal. Az Emperor ősszel Budapesten is fellépő frontembere nyitott az ötletre.

0222ihsahn

„Beszéltem már Robbal erről a projektről, ő keresett meg az ötlettel már elég régen”, mondta a tervről Ihsahn a Kaaos TV-nek. „Szerintem először 2001 környékén találkoztunk. De aztán ő is visszakerült a Priestbe, én is egyszerre intéztem az Emperor dolgait meg a saját ügyeimet, szóval ez is azon dolgok közé tartozik, amiket aztán elnapoltunk. De egyszer nagyszerű lenne összehozni. Ha az embert a Metal God hívja, azt egyszerűen nem akarod kihagyni!” Ihsahn egy olyan kooperációra is nyitott lenne, amelyben Nergal is benne van. „Ha egyszer az idő engedi, és a sors is úgy akarja, és össze tudnánk jönni Nergallal meg Robbal, az bizony óriási lenne. Nergalt szintén nagyon tisztelem, nagyszerű előadónak tartom. Ugyanakkor ez az egész nem olyasmi, amit az ember csak úgy összecsap. Nem hiszek azokban a kollaborációkban, ahol csak a neveket rakják egymás mellé, az ilyesmit méltó módon kell megvalósítani. Ahogy ismerem őket, szerintem ők is úgy látják, mint én: rá kell szánni az időt és az energiát, hogy tényleg valami különleges szülessen. Szerintem ezen a téren is teljesen egy húron pendülnénk.”

Az Emperor legendás ex-főnöke Első magyarországi koncertjét adja november 11-én, az A38 Hajón. Ihsahn friss lemeze, az Àmr turnéján érkezik hazánkba a Ne Obliviscaris és az Astrosaur társaságában. Az elővételes belépők 4900 forintba kerülnek, a koncert napján 5900 forintért lehet majd jegyhez jutni. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.