Shock!

május 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ihate: a teljes demó Chris Barnes és Bob Taggett beteg projektjétől

0122ihateTeljes nyolcszámos demóját közzétette az Ihate, Chris Barnes hörgőmester és Bob Taggett multihangszeres közös formációja. Az anyag digitális letöltésként szintén megvásárolható.

Egyelőre nem tiszta, lesz-e tényleges, tehát hagyományos értelemben vett nagylemezes folytatása is az Ihate-nek, amely projektet 2013 elején indított útnak a Six Feet Under jelenlegi és a Cannibal Corpse egykori legendás frontembere, Chris Barnes, illetve számos hangszeren játszó, hozzá hasonlóan horrormániás cimborája, Bob Taggett, azonban a zenekar most, az év legvégén közzétette nyolcszámos demóját, ami akár kvázi-albumnak is tekinthető. Az anyag alább meghallgatható, de innen meg is vásárolható letöltésre.

„Tavaly év elején kaptam egy üzenetet a Facebookon egy Bob nevű arctól, aki sok más fickóhoz hasonlóan azzal keresett meg, hogy van pár dala, és szeretné, ha én énekelnék bennük”, mondta korábban a csapat megalakulásáról Barnes. „Kérdezte, küldhet-e egy dalt, amit meghallgatok. Elég sok ilyen felkérést kapok, és nem igazán foglalkozom velük, de éppen akkor értem haza egy turnéról, és egy kicsit unatkoztam. Így aztán úgy döntöttem, miért ne szórakoztathatnám el magamat azzal, hogy meghallgatom Bob egyik nótáját. Kaptam egy emailt, benne az első dallal, amihez videó is tartozott, többé-kevésbé egy gyilkosságról szóló sztorival, és rögtön tudtam, hogy ez valami nagyon más, mint az átlag, és vizuális szempontból is tényleg rémisztőre sikeredett. Volt a zenei támadásban valami nagyon primitív és energikus – egyből éreztem, hogy ez marha jó, nem vicc, és nem is valami fércmunka. Olyan agresszív volt a zene, amit hallottam, mint egy kés, amely éppen egy testről nyúzza le a húst…”

Fontos információ lehet még, hogy Chris szerint soha életében nem írt olyan beteg szövegeket, mint az Ihate-ben, ami tőle azért elég komoly teljesítmény. És ha még esetleg nem tudnád, az énekest végre ismét megnézheted élőben Budapesten is május 5-én, a Six Feet Under élén.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.