Shock!

július 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Így játszik Judas Priestet a Vader

1014vaderMájus 31-én új EP-vel jelentkezett a Vader, amelyről most meghallgatható a Judas Priest Steelerének feldolgozása. A zenekar nyáron a Rockmaratonon is ott lesz.

Thy Messenger a címe annak a friss minialbumnak, amit pénteken adott ki a lengyel Vader. A kiadványon öt dal kapott helyet, ezeket mindet idén év elején vették fel, és azért döntöttek a megjelentetése mellett, mert a következő sorlemez legkorábban idén év végén jöhet ki, ha egyáltalán megjelenik 2019 folyamán. „Minden dal gyors és rövid, de nagyon intenzívek”, mondja a csapat. „Emellett felvettük a Litany lemez címadóját is, amit már húsz éve rögzítettünk, és dalként sok más társával a lemezről együtt soha nem vettük elő élőben. Maga az album viszont a mai napig a rajongók egyik kedvence, és idén ősszel előszedjük a dalokat róla a koncertjeinken.”

A Litany melletti másik bónusz a Judas Priest Steelerjének feldolgozása, amely alább meghallgatható, a saját dalok címe pedig Grand Deceiver, Emptiness és Despair. A zenekar nyáron a Rockmaratonon is fellép, részletek itt..

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.