Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Igen, tényleg kövér vagyok, és akkor mi van?”

1111dinoNyáron jelent meg a Fear Factory új lemeze, a Genexus, amelyről szokás szerint élénk vita bontakozott ki a neten, többek között nálunk is. Dino Cazares gitáros egy friss interjúban elárulta: nagyon is érdekli, hogy milyen kommentek jelennek meg a zenéjükről.

„Igyekszem annyi kommentet elolvasni, amennyit csak lehet”, mondta Dino a Podroom Videosnak. „Rengeteg különféle oldal létezik, szóval nincs ezzel egyszerű dolgom, de a Facebook-oldalunkon, a Twitteren, az Instagramon lévő kommenteket mindig átolvasom, meg persze a Blabbermouthon is. Mindenütt. Magamról is sok vicces megnyilvánulással találkozom, amik általában arról szólnak, hogy kövér vagyok. De érted, igen, tényleg kövér vagyok. És akkor mi van? Nem számít… Élvezem, amit csinálok, gitározom, és nekem ez számít. Ha egy zenekarban játszol, muszáj, hogy vastag legyen a bőröd, mert amint megjelenik az első lemezed, és kicsit ismertebbé válsz, egyből rád szegeződnek a tekintetek, és mindenki rajtad köszörüli a nyelvét. Az interneten pedig tényleg mindenki azt mond, amit csak akar. De ez nem számít, érted? Tényleg vastag bőrre van szükség ahhoz, hogy ne vedd magadra ezeket a hozzászólásokat. És általában, ha az emberek személyeskednek velem kapcsolatban, az nem is szokott érdekelni. Ha a zenét szarozzák le, azt igazából sokkal inkább a szívemre veszem…”

A zenekar november 7-től december 13-ig nagyszabású európai turnéra indul. A körút érdekessége, hogy itt nem az új lemez, hanem az idén húsz éve kiadott Demanufacture anyaga képezi majd a fellépések gerincét. Magyar buli nem lesz, de november 29-én a bécsi Arenában, november 30-án pedig a prágai Meet Factoryban játszanak Burton C. Bellék.

 

Hozzászólások 

 
+4 #4 ddrum77 2015-09-22 22:01
Idézet - HellMaxx:
Éppen lehetett volna Gene Hoglan vagy Shane Embury is, csak hogy az "ipar" nagyjait említsem. :) De hát kérem, ez nem a szép emberek sportja.

és Sexy T??? ő már smafu??? =D
Idézet
 
 
+4 #3 HellMaxx 2015-09-22 14:49
Éppen lehetett volna Gene Hoglan vagy Shane Embury is, csak hogy az "ipar" nagyjait említsem. :) De hát kérem, ez nem a szép emberek sportja.
Idézet
 
 
+4 #2 cápaidomár 2015-09-22 02:59
:-D Bármennyibe fogadtam volna, hogy ő lesz.
Idézet
 
 
+12 #1 Jánosi Péter 2015-09-21 19:52
He-he!

Már amikor a címet megláttam, miközben a John Bush-os bejegyzést olvastam, már tudtam is, hogy kiről lesz szó. És igazam lett. Ej, ezek a shockoló blikkes cikkek. De kussolok, mert megnyitottam én is.

:D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.