Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Igazából senki sem akar új albumot, de muszáj összeraknunk, hogy a koncertszervezőket érdekelje a zenekar”

Jövőre a VOLT-on is fellép a Limp Bizkit, akik hosszú évek óta halogatják új, Stampede Of The Disco Elephants című lemezük megjelentetését. Wes Borland gitáros nyilatkozata alapján továbbra sem biztos, hogy Sopronig kijön a friss anyag…

A 2011-es Gold Cobra óta nem hozott ki friss nagylemezt az ezredforduló korszakának egyik legnépszerűbb előadója, a Limp Bizkit. Noha a csapat régóta ígérgeti, hogy előbb-utóbb most már tényleg kijön a Stampede Of The Disco Elephants, Wes Borland most egy aktuális interjúban meglepő őszinteséggel nyilatkozott arról, miért nem kapkodnak mindenáron. „Igazából senki sem akar új albumot, de muszáj összeraknunk egyet, hogy a koncertszervezőket érdekelje a zenekar, és adjunk nekik valami beszédtémát”, mondta a gitáros a Talk Toomey podcastben. „Így tovább turnézhatunk, nyomhatjuk a koncerteket. És amikor azt mondom, hogy senki sem akar igazából új Limp Bizkit-lemezt, az azért van, mert mi is ilyen nosztalgia-dologgá váltunk az évek során. Tudod, ahol az emberek a tizenegy kiadott kislemezdalt akarják hallani, másra pedig nem kíváncsiak. Észrevehető a bulikon is, hogyan csökken a közönség figyelme, amikor előszedünk valamit, ami nem a My Generation, a My Way, a Break Stuff, a Nookie, a Rearranged, az N2gether Now, a Take A Look Around meg a többi. Ha nem ezeket nyomjuk, az emberek csak néznek. Kivéve persze azt az ötvenet legelöl, akik megőrülnek: te jó ég, a Stuckot játsszák!”

Akár lesz új Bizkit-lemez jövőre, akár nem, a csapat már biztosan fellép a 2018-as VOLT-on Sopronban, amelyet június 26-30. között rendeznek meg. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+3 #6 Afrikaaner 2017-12-10 18:29
Én speciel semmi kivetni valót nem látok abban, ha valaki beismeri, hogy már nincsenek új ötletei és nem szeretné sorozatban gyártani a teljességgel érdektelen, töltelékkel teli albumokat (lásd pl. Bon Jovi).
Idézet
 
 
+5 #5 Thasaidon 2017-12-10 11:32
Milyen ötletes kis kifigurázása ez már napjaink promószöveg-dömpingjének. "A kemény részek még keményebbek, a dallamos részek még dallamosabbak lettek" - ezt már nem is észleli a tudatos elménk. "Az új anyag a korai albumok újító vakmerőségét és formabontó erejét ötvözi a későbbi albumok érettebb, letisztultabb szemléletmódjáv al" - meddig emlékeznénk egy ilyen passzusra? Kb. 5 másodpercig? "Igazából szarunk az egészbe, de bizniszből muszáj" - ugye, hogy ez sokkal jobban megragad a fejünkben? :-D (Mondjuk koncertlátogatá sra egy ilyen szöveg nem különösebben buzdít, az tény.)
Idézet
 
 
+3 #4 Codename333 2017-12-09 17:58
Am azt még elfelejtettem hozzátenni hogy egyszer kétszer az utóbbi 3 évben én is elcsíptem őket és szerintem mindig nagyon rendben volt a show! Szóval lehet a setlistekkel nem angyon játszottak de én úgy érzem még mindig ütnek élőben.Nem éreztme hogy hakni volna.Beleadtak mindent sőt Fred is tán msot "öregségére" sokkal jobban adja elő a dalokat mint fiatalabb korában.Ezért azért jár a pacsi nekik
Idézet
 
 
+4 #3 Codename333 2017-12-09 17:48
Én csak részben értek vele egyet.Tény hogy a Bizkit anno oylan magasra tört fel amit sosem fogunk elfelejteni mert volt akinek ez pozitív volt akinek negatív élméynt okozott ez. Viszont lehet mégis csak többet kéne játszani egy két koncert ritkaságot.Ha már itt tartunk nálam pont a hetekben pörög az első bizkit lemez,ahhoz kicsit többet kéne hozzányúlni.De amúgy meg sztem pont hogy azért kéne már kihozni az új lemezt hogy halljunk is valami újat és akkor talán nem érezné ő sem egy nosztalgia körútnak az egészet.Ha csak egy-két nagy slágert kitermelne az új lemez már megérte.Kurva kiváncsi vagyok mit rejt az a lemez.CSAK HALLJUK MÁR!Rúgják már seggbe Durst-öt h ne faszkodjon tovább az új dalokon
Idézet
 
 
+18 #2 MATEo9 2017-12-09 10:43
Amikor egy zenekar már nem maguk miatt, vagy a rajongóknak csinálják a zenét, hanem a koncertszervező knek, akkor valami baj van a zeneiparban... Persze meg lehet őket is érteni.
Idézet
 
 
+17 #1 revdav11 2017-12-09 10:34
Piros pont az őszinteségért.

Én bírom őket, de mivel láttam már 2x őket, nem valószínű, hogy kiadok 10.000ft-ot + benzin, hogy megnézzem számról-számra ugyanazt a koncertet, bármennyire is faszák élőben még mindig.

Arról meg, hogy ilyen szinten nosztalgiazenek ar lett belőlük szerintem ők tehetnek. Senki nem csinál semmit, kb. 17 éve minden koncerten lenyomnak egy Chocolate STarfish - SO válogatást, néha 1-2 más számot és ennyi.

De ezzel a szöveggel, hogy csak a koncertszervező k miatt beszélnek új lemezről azt hiszem sokunk megvilágosodhat , hogy valószínűleg a SOAD-nál is ez a helyzet.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.