Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Idén már biztosan nem jelenik meg új Rush sorlemez

A Roadrunnernél jön ki a Rush következő nagylemeze, a kanadai trió egyedül hazájában marad a Universalhoz tartozó Anthemnél. A Clockwork Angels nagylemez azonban már biztosan nem várható 2011 folyamán.

Ray Danniels, a Rush menedzsere szerint a banda olyan kiadóhoz akart szerződni, akik elsődlegesen rockzenével foglalkoznak, ezért döntöttek a Roadrunner mellett. A kollaboráció első gyümölcse a Time Machine turnén rögzített élő kiadvány lesz, valószínűleg az április 15-én teljes egészében rögzített clevelandi koncert anyaga különböző formátumokban. Geddy Lee-ék itt – akárcsak a turné többi koncertjén – a teljes 1981-es Moving Pictures albumot elnyomták, ami a zenekar történetének legsikeresebb lemeze: csak az Egyesült Államokban több mint 4 millió példányban kelt el.

Most már ugyanakkor egészen biztos, hogy a banda új nagylemeze, a Clockwork Angels csak 2012 folyamán kerül a boltokba. „Nagyjából hét kész dalunk van", mondta még tavasszal Geddy a The Plain Dealernek. „Az a kettő, amiket élőben is játszunk belőlük, tehát a BU2B és a Caravan súlyosabb hangzásúak, leginkább a keményebb korai Rush érát idézik. De ha az összes dalra gondolok, amik már elkészültek, igazából roppant változatos az anyag. Azt hiszem – és azt remélem –, hogy a Rush rajogók szeretni fogják majd."

A zenekar utolsó nagylemeze, a Snakes & Arrows 2007-ben jelent meg.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.