Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Idén ismét turnéra indulhat a Poison

Bret Michaels egy friss nyilatkozata szerint idén ismét turnéra indulhat a Poison. A frontember szerint mindenki akarja a dolgot, és elég közel járnak a véglegesítéshez is.

A Poison-tábor az utóbbi időben a banda szétszakadásának lehetett tanúja: miközben Bret Michaels énekes a szólókarrierjét egyengette, Rikki Rockett, C.C. DeVille és Bobby Dall az utóbbi időkben a dobos másik bandájában, a Devil City Angelsben is éneklő Brandon Gibbsszel a fronton koncertezett The Special Guests néven, Poison-dalokkal. Közben nem maradtak el a csípős nyilatkozatok sem, miközben a ’80-as évek egyik vezető hajmetal-csapata az utóbbi szűk öt évben gyakorlatilag csak zártkörű, jellemzően vállalati fellépéseket nyomott, turnézni utoljára 2012-ben indultak a Def Lepparddal és Lita Forddal. A mozgásnak Rikki rákja is gátat szabott, most azonban úgy fest, közel a csend vége. „Nagyszerű lenne, ha nekiindulnánk együtt három hónapra Bobbyval, C.C.-vel és Rikkivel”, mondta a Tampa Bay Timesnak Michaels. „Ott van a kívánságlistámon a dolog, és közel is állunk ahhoz, hogy összejöjjön. Tudom, hogy ők is meg akarják csinálni, és ők is élvezni fogják.”

Michaels tavaly párszor megpendítette, hogy a zenekar nyáron esetleg a Def Lepparddal indulhat neki az Egyesült Államoknak, utóbbiak részéről Phil Collen azonban nem tudott vagy nem akart mondani semmit az ilyen irányú elképzelésekről.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.