Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Idén ismét megmozdul a Carmen

0624partyzanA Partyzan idén ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját. Ennek örömére a csapat új videóval jelentkezett, és további újdonságok is várhatók tőlük. Sőt, a néhai Carmen híveinek is érdemes figyelni...

A Partyzan új, animációs videóját Sivstammer Attila készítette, benne a csapat legaktívabb rajongóival, kiadójuk, a Nail Records vezetőivel és nagy zenei példaképeikkel, a The Beatlesszel. A szám a Partyzan saját YT csatornáján és a Megyer Camp Fesztivál facebookos oldalán debütált. „Őszre tervezünk egy nagyobb ünneplős bulit, új kislemezt két-három új dallal, valamint a Szizsó is végre életet lehel a Carmenbe, még ha csak egy alkalomra is!”, mondja a csapat.

Egyelőre csak találgatni tudunk, de utóbbi carmenes akciónak alighanem az Ez nem az a hely idei húszéves születésnapja lehet az apropója – a klasszikus felállás legutóbbi összeröffenéséről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 kiss gabor 2014-06-25 10:21
A Hammer nagy lemez-újrakiadás hulláma idején vártam, hátha előkaparják az első 3 Carmen lemezt is, de nem. Talán most. Egy vásárlóval biztos gazdagodnának.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.