Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Iced Earth: megérkezett egy új szám koncertfelvétele

0926ieIf I Could See You címmel egy friss dalt is játszott október 25-ei párizsi koncertjén az Iced Earth, amelynek felvétele alább megtekinthető. Jon Schafferék új lemeze Plagues Of Babylon címmel jelenik meg januárban, és a csapat február 5-én ismét Budapesten játszik.

Jelenleg a Volbeat előzenekaraként játszik Európában az Iced Earth, akik már egy új dalt is bemutattak a bulikon If I Could See You címmel. Ennek párizsi felvételét alább meg is lehet nézni. „Nagyon komolyan súlyos lemezt készítettünk komolyan brutális albumborítóval. Biztos vagyok benne, hogy klasszikusként vonul majd be az Iced Earth katalógusába”, mondja a friss anyagról Jon Schaffer gitáros, aki korábban úgy fogalmazott: a dalok egy része összefügg, vagyis az album egyik fele konceptuálisnak is tekinthető, zeneileg pedig léptek egyet előre. „Nagyon súlyos, nagyon dallamos, és van benne egyfajta epikus érzet is. Nincs rajta Dante’s Infernóhoz, Gettysburghöz vagy a Something Wicked Trilogyhoz hasonló darab, de roppant elégedett vagyok vele.”

A Plagues Of Babylon már a banda második nagylemeze lesz a 2011-es Dystopia után Stu Blockkal a mikrofonnál, és az első a Brent Smedley helyére érkezett új dobossal, Raphael Sainivel. A borítót Eliran Kantor (Testament, Atheist, Sigh) készítette.

0926iecovA dallista az alábbi:

01. Plagues Of Babylon
02. Democide
03. The Culling
04. Among The Living Dead
05. Resistance
06. The End?
07. If I Could See You
08. Cthulhu
09. Peacemaker
10. Parasite
11. Spirit Of The Times
12. Highwayman

Jó hír, hogy a csapat 2014. február 5-én ismét Budapesten játszik a Concerto szervezésében. A koncert helyszíne a Club 202 lesz, Schafferék előtt a Warbringer és az Elm Street gondoskodik majd a hangulatról. További információk itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.