Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

House Of Doom: új szerzemény a Candlemass műhelyéből

Ősszel új albummal jelentkezik a Candlemass, amit májusban egy EP kiadása előz meg. Utóbbi címadója, a House Of Doom máris meghallgatható.

0418candlemass

Nemrég egy House Of Doom című számítógépes játékban működött közre a Candlemass, akik természetesen zenét is biztosítottak a projekthez. Ennek jegyében kerül a boltokba május 25-én egy hasoncímű EP a bandától a Napalm kiadónál, rajta négy dallal (House Of Doom, Flowers Of Deception, Fortuneteller, Dolls On A Wall). Még jobb hír azonban, hogy mindezt ősszel egy teljes hosszúságú album is követi majd, vagyis a zenekar végleg leszámolt azzal az eddig is érthetetlen koncepcióval, hogy innentől csak koncerteznek, és nem készítenek több nagylemezt.

Az új albumon természetesen Mats Levén énekel majd, aki a zenekar legutóbbi kiadványán, a 2016-os Death Thy Lover EP-n mutatkozott be a stúdióban a Candlemass frontembereként.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 shmonsta 2018-04-28 11:45
Te jó ég, pokolian / mennyeien erős album lesz ez, Mats Levén tud még hozzáadni az amúgy sem gyenge atmoszférához. A Death Thy Lover is káprázatos volt és ez sem ígérkezik akárminek! Le vagyok nyűgözve! :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.