Shock!

december 11.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Hosszú ideig készült ez a lemez, de szerintem sikerült valami igazán különlegeset alkotnunk”

Október 27-én jelenik meg a Dokken új, tizenharmadik nagylemeze. Az album címe a klasszikus 1984-es dal nyomán Heaven Comes Down lesz.

0809dokken

Tizenharmadik albumát hozza ki jövő hónap végén a Dokken. A Heaven Comes Downon a csapat évek óta fix koncertfelállása játszik majd rajta, azaz Don Dokken énekes társai Jon Levin gitáros, Chris McCarvill basszer és B.J. Zampa dobos. Noha a klasszikus éra szólógitárosa, George Lynch bandája, a Lynch Mob az utóbbi időszakban rendszeresen ad közös koncerteket a Dokkennel, amelyeken rendszerint színpadra is lép Donnal néhány dal erejéig, az ő felbukkanásáról nincs szó az új anyagon, az egyetlen régi haver vendégként Mark Boals, aki háttérvokálokkal járult hozzá a végeredményhez. A produceri feladatokat Don mellett Bill Palmer látta el, a keverést pedig Kevin Shirley végezte. „Az új lemez és a jövő érdekel, nem a múlt, főleg, hogy utóbbi kapcsán még ma is állandóan a színpadon és stúdión kívüli súrlódásokról van szó – mondja az énekes. – Unalmas állandóan a hadakozásokról hallani, mert most az új album a lényeg. Az új album, a mostani bandámmal. Hosszú ideig készült, de végső soron szerintem sikerült valami igazán különlegeset alkotnunk."

dokken_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Fugitive
02. Gypsy
03. Is It Me Or You?
04. Just Like A Rose
05. I'll Never Give Up
06. Saving Grace
07. Over The Mountain
08. I Remember
09. Lost In You
10. Santa Fe

Az első dal Fugitive címmel már ismert, most a Gypsy is meghallgatható. A Dokken legutóbbi stúdiólemeze, a Broken Bones 2012-ben jött ki.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.