Shock!

május 23.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Holt: nem igaz a húsz másodperc, és az sem, hogy Chuck Billy rúgatta ki Robot

0628exoMinden érmének két oldala van, így ennek megfelelően Gary Holt tagadja, hogy az Exodus érzéketlen módon tette volna ki Rob Dukes énekes szűrét. A gitáros ugyanakkor továbbra sem kíván belemenni a részletekbe.

„Már azt a bizonyos hívást megelőzően is voltak más telefonbeszélgetéseink Robbal, szóval most milyen hosszúnak kell lennie ezek közül az utolsónak? Összességében nem 20 másodpercről volt itt szó”, reagált Gary Dukes azon nyilatkozatára, amely szerint az Exodus Tom Hunting dobos egyetlen nyúlfarknyi telefonjával mondott neki búcsút. „Miközben Európában játszottam a Slayerrel, javarészt elejétől végéig áttekintettünk már mindent ezzel kapcsolatban. Sok időt fordítottunk a dologra.”

Gary szerint Steve „Zetro” Souza visszahozatala nem üzleti döntés volt, és azok a netes pletykák sem igazak, amelyek szerint az ötlet a zenekar új menedzsmentjétől, a Chuck Billy által vezetett Breaking Bands LLC-től eredt. „Nem a pénzről volt itt szó, és nem Chuck rendezte meg ezt az egészet. Felmerültek bizonyos nézetkülönbségek a színfalak mögött, és végül döntést hoztunk. De ezek a részletek közöttünk maradtak. Senki kedvéért sem látom szükségét annak, hogy kiteregessem a szennyest.”

Az Exodus júliusban már Európában koncertezik, az új lemez pedig őszre várható. A csapat nagyjából a tervezett megjelenéssel párhuzamosan ismét a Slayer és a Suicidal Tendencies társaságában vág neki az Egyesült Államoknak.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.