Shock!

szeptember 22.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Holnap a roncsokból: hallgasd meg a Mobilmánia karanténdalát!

0810mobilmaniaA zenekartagok otthonaiban, találkozás nélkül készült el a legújabb, Holnap a roncsokból című Mobilmánia-dal. A friss szerzeményhez drónos, otthoni, és stúdiós felvételekből készült videó.

Új dallal jelentkezett a Mobilmánia. „2020 tavasza sokáig emlékezetes lesz”, mondja Zeffer András. „Soha ilyennel még nem találkoztunk, hiszen szinte az egész földi élet megállt. Az első óvintézkedés természetesen a rendezvények betiltása volt, így mi, zenészek elsőként kerültünk karanténba, és az otthonunkban zenélgettünk, ki magányosan, mások kihasználva az internet adta lehetőségeket, online. Ebben az időszakban jött az ötlet: legyünk így, távol egymástól is együtt, majd egy dal-ötletemből Árpival összehoztunk egy általunk sokáig Covid-19 munkacímen emlegetett dalt. A többiek is beszálltak, alakítgattuk, szerkesztgettük, majd átadtuk Horváth Attila barátomnak, aki megírta a dal szövegét is, így lett a címe Holnap a roncsokból.”

A csapat tagjai egyenként rögzítették saját témáikat a szolnoki Denevér Stúdióban, a végeredmény alább máris meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.