Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Hogyan folytatsz egy epikus, dupla konceptalbumot? Készíts még egy epikus, dupla konceptalbumot!”

The Great Adventure címmel jelenik meg január 25-én a The Neal Morse Band új albuma. A csapatban természetesen most is ott találjuk Mike Portnoyt is.

1016nmb

nealmorse_cA 2016-os The Similitude Of A Dream után újabb dupla konceptlemezt jelentet meg 2019 elején a The Neal Morse Band, azaz Neal Morse énekes/billentyűs/gitáros, Mike Portnoy dobos, Randy George basszer, Bill Hubauer billentyűs és Eric Gillette gitáros. A lemez emellett tematikailag is kapcsolódik a legutóbbi műhöz.

„Továbbra is elképeszt ez a zenekar", mondja Morse. „Azt kell mondanom, hogy kicsit ijesztő volt folytatást készíteni a The Similitude Of A Dreamhez, ami nagyon különleges album volt, de úgy gondolom, a The Great Adventure-nek hasonlóan elementáris hatása lesz mindenkire. Ez a dupla lemez pont olyan lett, amilyet reméltem. Tegnap este meghallgattam, és a végére már könnyeztem!" „Hogyan folytatsz egy epikus, dupla konceptalbumot? Készíts még egy epikus, dupla konceptalbumot!", teszi hozzá Portnoy. „Mindig is tisztában voltam vele, hogy nehéz lesz megugrani a The Similitude Of A Dream színvonalát, ha nem egyenesen lehetetlen, ennyire nagyra tartottam az előző albumot, de teljesen készen vagyok attól is, amire most jutottunk. Elkészítettük a The Similitude Of A Dream tökéletes párját."

A zenekar február elejétől Észak-Amerikában turnézik az anyaggal.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.