Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hoffmann: Udo „keserű és ellenséges” a jelenlegi Accepttel szemben

Acceptology címmel egy, a banda karrierjéről szóló átfogó dokumentumfilmen dolgozik az Accept. A ’80-as évek történetének feldolgozása természetesen bajos lenne az eredeti énekes, Udo Dirkschneider nélkül, ő azonban egyelőre nem igazán mutat hajlandóságot a részvételre…

„Vicces, de megkértük Udót, hogy vegyen részt ebben az egész dologban, de azóta sem hallottunk felőle semmit”, mondta Wolf Hoffmann gitáros a Hardrock Havennek a készülő dokumentumfilmről. „Szerintem van benne némi keserűség ki tudja, mi miatt, és némi ellenségesség is. Néha olvasom, miket mond, és sosem reagálok ezekre, mindig szó nélkül hagyom őket. Mindössze annyit tehetünk, hogy a saját dolgunkkal foglalkozunk, és baráti jobbot nyújtunk felé – pontosan ezt is tettük.”

„Természetesen meghallgattam a Blood Of The Nationst", mondta még tavaly az újkori Acceptről egy interjúban Udo. „Jó lemez, jó énekes. A másodikról, a Stalingradról már csak egy dalt hallottam, a címadót. Nekem az már nem tetszett annyira, mint az első. Olyan érzésem volt, mintha a második albumot az elsővel együtt rögzítették volna, vagy legalábbis úgy szól... Wolf az interjúkban azt mondta, nem kerestek meg az újjáalakulással, de hát mit mondhatnék erre? Ez nem igaz. Megkérdezett. Aztán volt egy hosszú beszélgetésünk, és a végén azt mondtam: srácok, nem, nem akarom ismét megcsinálni. Nagyon boldog vagyok az U.D.O.-val, sok szerencsét a jövőre. És ennyi."

Az Accept új lemeze, a Blind Rage július 17-én jelenik meg. A harmadik Mark Tornillóval felvett album turnéján a Concerto jóvoltából a banda újból érinti Budapestet: a dátum október 26., a helyszín a Petőfi Csarnok. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#5 Herbie 2014-11-13 23:34
Idézet - kaffer:
Engem csak a zene érdekel az egészből, abban meg az ACCEPT jelenleg magasan vezet. Ez az a helyzet, ahol pont nem kell várni semmiféle összeborulást, Tornillo hibátlan..

Hát nem is tudom, nem vagyok tájékozott, inkább Kalákát szoktam hallgatni.
Idézet
 
 
#4 JamesSmith 2014-05-05 21:57
Udo bácsi lehet irigy. Az utóbbi két Accept album műfajon belül kiemelkedő lett.

Ám nem tudom de az újabb U.D.O. lemezek valami undorítóan műanyag módon szólnak. Egyszerűen kellemetlen hallgatni őket. Mintha az összes hang logarléccel lenne kimérve mint valami középszerű indusztriál albumon. Rutinmunka az egész és ebből az következik, hogy a hitelességét is elveszti az anyag.
Felejtősek mind. Egyedül az I Gave as Good as I get c. számuk fogott meg. De csakis a refrén miatt.
Idézet
 
 
+5 #3 kaffer 2014-05-05 12:50
Engem csak a zene érdekel az egészből, abban meg az ACCEPT jelenleg magasan vezet. Ez az a helyzet, ahol pont nem kell várni semmiféle összeborulást, Tornillo hibátlan..
Idézet
 
 
+1 #2 Wendiii 2014-05-05 11:55
Ha mostanában az a tendencia, hogy minden zenekar ex-tagja elmondja a régi zenésztársait mindennek, vagy a jelenlegi tagok teszik ugyanezt a volt társakkal, és mindezt a sajtóban akkor azt hiszem, lemondok a további újságolvasásról . Természetesen ez nem Shock!-nak szól, mert ti csak átvesztek híreket.
Egyszerűen csak egy kicsit visszasírom azokat az időket, amikor azt várta mindenki, hogy mikor jelenik meg kedvencei aktuális lemeze, vagy simán csak a kedvencei történetét keresgélte. De az, hogy mára a hírek jó része csak a szardobálásról szól, ez nekem nagyon nem fekszik. Tartsák meg maguknak a zenészek, ez rájuk tartozik, a közönségre egyáltalán nem. Az meg külön visszataszító tud lenni, ha ezt éppen egy új lemez megjelenése előtt teszik.
Idézet
 
 
+2 #1 BSND 2014-05-05 11:12
Beszarás, amit művelnek.
Egyébként annak ellenére, hogy az új Accept erősebb, mint az új U.D.O. lemezek, én hajlandó vagyok inkább Udónak hinni a dologban. Akármelyik nyilatkozatát/interjúját is olvastam, mindig nagyon korrekten nyilatkozott a Tornillo-féle Accepttel kapcsolatban, ahogy ebben az ebben a hírben szereplő idézetben is.
Mondjuk az más kérdés, hogy mi arról nem értesülünk, hogy esetleg miféle szarkavarás mehet a háttérben.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.