Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hivatalosan is távozott a Machine Headből Wacław „Vogg″ Kiełtyka

Nem játszik tovább a Machine Headben Wacław „Vogg Kiełtyka. A gitáros inkább saját csapatára, a Decapitatedre kíván koncentrálni a jövőben, fix utódlásáról még nincs publikus döntés.

0220vogg

Az őszi dél-amerikai turnén játszott utoljára a Machine Headben Wacław „Vogg″ Kiełtyka, most pedig öt év után hivatalosan is leköszönt a bandában betöltött tagságáról. A döntést maga a gitáros jelentette be közösségi felületein. „Előbb vagy utóbb így kellett történnie, hiszen mostanság mind a Decapitated, mind a Machine Head igen aktív – írta Vogg. – Vagyis nem meglepő, hogy bizonyos turnék átfedésbe kerülnek egymással. Nekem mindenképpen a Decapitated az első számú zenekarom, és hihetetlen tervek várnak ránk: ismét nekivágunk idén az Egyesült Államoknak, és európai turnénk is lesz. Ez azonban nem minden: további izgalmas bulik állnak kilátásban, és egy stúdiózás is, amit alig várok. Köszönetet szeretnék mondani Robbnak, Josephnek (Joseph Huston menedzser – a szerk.), Jarednek, Mattnek és a zenekar fantasztikus stábjának az elképesztő lehetőségekért és élményekért, amikkel gazdagodtam. Mindig nagy becsben tartom majd az őrült közös emlékeinket. Remélem, hogy a Machine Head a jövőben is szárnyalni fog! Ami pedig engem illet, most az új Decap-dolgokra összpontosítok, de szintén készen állok kisegíteni más zenekarokat, ha turnéfronton megszorulnának."

„Minden tiszteletünk a tiéd, Vogg – fűzte hozzá a fentiekhez Robb Flynn. – Roppant szerencsések voltunk, hogy veled játszhattunk az elmúlt időszakban. Csakis a legjobbakat kívánjuk neked a jövőre nézve a hatalmas Decapitateddel, és természetesen minden jót Gosiának és a lányoknak is!"

A Machine Head jelenleg Észak-Amerikában turnézik a Fear Factory és az Orbit Culture vendégeskedésével. A gitárosi poszton a Havok hathúrosa, Reece Alan Scruggs játszik velük, aki korábban többször is beugrott már Vogg helyére. Egyelőre nem tudni, tartósan is ő jelenti-e majd a megoldást a csapatban, de az mindenesetre biztos, hogy tavasszal ausztrál bulik várnak rájuk, nyáron pedig Európában töltik majd a fesztiválszezont. Magyar fellépést egyelőre nem jelentettek be, de június 14-én, a Nova Rockon aránylag könnyen el lehet csípni őket. A legkomolyabb lehetőséget azonban az idei Hellfest jelenti számukra, ahol a június 30-ai, pénteki napon egyenesen a főszínpad headlinereként lépnek majd a deszkákra.

Vogg a Decapitateddel március 9-én Budapesten, az Analog Music Hallban játszik az Incantation és a Nervosa társaságában. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 GTJV82 2024-02-20 14:20
Lassan a Machine Head is lesüllyed emberi oldalról nézve egy 1 személyes (Flynn és éppen aktuális társai...) sereggé, mint a Megadeth.... :(
Szomorú.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.