Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hivatalos: Roy Mayorga a Hellyeah új dobosa

0419mayorgaHivatalosan is bejelentette a Hellyeah, hogy Roy Mayorgával mennek tovább. Egyelőre nem tudni, mennyire tervez tartós jelenlétet a zenekar néhai alapítója, Vinnie Paul nélkül.

Mivel Vinnie Paul váratlan tavaly júniusi halála előtt gyakorlatilag teljes egészében feldobolta a Hellyeah készülő nagylemezét, természetesen nem is lehetett kérdéses, hogy társai befejezik a munkát a dobos utolsó albumán. A lemez valamikor nyáron kerül a boltokba az Eleven Seven gondozásában, és 333 címmel már bemutatták róla az első számot is. A zenekar eddig sem titkolta, hogy pár fellépés erejéig mindenképpen megemlékeznek majd elhunyt társukról: ezek közül egy bulit máris lekötöttek május 11-ére, a Las Vegas-i House Of Bluesba. Múlt hónapban azonban felreppentek a pletykák azt illetően, hogy akár tartósan is maradhatnak, méghozzá a Stone Sour dobosával, Roy Mayorgával Vinnie cucca mögött. A kooperáció legegyértelműbb jele az volt, hogy Roy két fotót is kiposztolt az Instagramra új dobfelszereléséről, amelynek összeállítását, jellegét többen is egyből Vinnie Paulra emlékeztetőnek bélyegezték.

A csapat most egy szűkszavú közleményben hivatalosan is megerősítette, hogy Mayorgával koncerteznek majd a jövőben, akit a nyilatkozat vendégként határoz meg, vagyis egyelőre nem tudni, fix tagként számítanak-e a dobosra, és tényleg tartós, normál zenekari működést terveznek-e vele, vagy csak egy emlékturnét a lemez kapcsán. Roy mindenesetre bizonyosan ráér majd a következő két évben, hiszen a Stone Sour a Slipknot feléledése miatt inaktív lesz ebben a periódusban.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.