Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hivatalos: Dirk Verbeuren a Megadeth új dobosa

0521dirkMa este Dunaújvárosban, a Rockmaraton fesztiválon lép fel a Megadeth, akik hivatalosan is bejelentették, hogy Dirk Verbeuren kapta meg a dobosi posztot a zenekarban. A Soilworkből ismert, belgiumi születésű ütőst az idei Dystopia albumot felütő Chris Adler ajánlotta Dave Mustaine figyelmébe.

Hivatalosan is Dirk Verbeuren lett a Megadeth új dobosa, miután Chris Adler a Lamb Of God elfoglaltságai miatt hosszabb távon nem tudta összeegyeztetni a két csapatban végzett tevékenységét. A 40 éves Verbeuren, akit a Soilworkből lehet ismerni, a májusi Rock On The Range fesztiválon debütált a bandában Oklahomában, méghozzá 40 ezer néző előtt. „Biztos vagyok benne, hogy éveken át érezni lehet majd mindazt, amit Chris Adler tett hozzá ehhez a zenekarhoz”, mondja az új igazolásról Dave Mustaine. „Chris játéka új életre keltette a Megadeth-t, nem is beszélve arról a kiváló javaslatáról, hogy Dirk Verbeuren doboljon nálunk. Hatalmas köszönet tehát Chrisnek, és üdv a fedélzeten Dirknek!”

Verbeurent a Soilworkben jelenleg egyik tanítványa, Bastian Thusgaard (The Arcane Order) helyettesíti, de ahogy Adler sem tudott egyszerre két, ennyire intenzív turnétempót diktáló zenekarban játszani, úgy vélhetően Dirknek sem sikerül majd megoldania a nagy dilemmát – vagyis a svédek alighanem kénytelenek lesznek helyette valaki mást keríteni.

A Megadeth ma este a Rockmaratonon játszik, mellettük az Amon Amarth, az Airbourne és a Varg is fellép Dunaújvárosban. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+8 #3 Musztáng Dávid 2016-07-17 10:37
A Rockmaratonon egyszer sem ütött mellé, az már biztos.
Idézet
 
 
+7 #2 Draveczki-Ury Ádám 2016-07-16 06:18
Idézet - MV:
Kár, hogy a Megadeth átjáróház lett.

A Megadeth alapvetően mindig is átjáróház volt. :)
Idézet
 
 
+10 #1 MV 2016-07-15 08:38
Kár, hogy a Megadeth átjáróház lett. Bár Mustaine a nyilatkozat alapján helyén kezelte a dolgot. Kíváncsi vagyok, az új ütős mit tud hozzátenni a zenekarhoz. A Dystopia az Endgame óta a legjobban bejövős lemez számomra.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.