Shock!

március 23.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Hiszem, hogy még legalább két közös album van bennünk”

0516cfEltökélt egy – sőt, kettő – új album elkészítése ügyében az utóbbi évek egyik legsikeresebb hard rock szupergroupja, a Chickenfoot, a probléma mindössze annyi, hogy fogalmuk sincs, mikor nyílik majd alkalmuk megírni és rögzíteni ezeket. Joe Satriani szerint azért mindenesetre rajta vannak az ügyön…

„Az egyik este kajáltunk egy jót Chaddel és Sammyvel, és rá kellett jönnünk, hogy a következő kilenc hónap során elég nehezen tudnánk időt szakítani arra, hogy felvegyünk egy új lemezt”, mondta Satriani a Guitar Worldnek. „De mindenképpen elkötelezettek vagyunk az ügy iránt, szóval meg szeretnénk oldani. Hiszem, hogy még legalább két közös album van bennünk, de elég trükkös lesz megtalálni a megfelelő időt és helyszínt, ahol mind összejöhetünk öt napra… Most éppen ezen dolgozunk.”

A Chickenfoot tagsága egyébként szerepelni fog Sammy Hagar ősszel megjelenő új szólólemezén, a Sammy Hagar & Friends című albumon is. Joe Satriani éppen aktuális albumát, az Unstoppable Momentumot turnéztatja, a Red Hot Chili Peppers pedig több kiemelt bulit is ad a közeljövőben Észak- és Dél-Amerikában. Chad Smith egyébként is a banda leginkább helyettesíthető elemének tűnik, hiszen őt a két évvel ezelőtti III lemez turnéin is Kenny Aronoff helyettesítette.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.