Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hip hop kiadónál reménykedik a jobb időkben a Limp Bizkit

A hip hopban utazó Cash Money kiadóhoz szerződött a Limp Bizkit, akik tavaly nagy visszatérést terveztek a Gold Cobra lemezzel, ám a dolog távolról sem jött nekik össze. Fred Durst azért természetesen most sem borúlátó...

A nagy elánnal beharangozott visszatérő 2011-es Limp Bizkit album, a Gold Cobra nem hozta vissza éppen a nu metal korszak egyik vezérhajójának virágkorát, és különösen az Egyesült Államokban múlta alul a várakozásokat: a banda hazájában az anyag mindössze 65 ezer példányban kelt el júniusi megjelenése óta, ami még akkor is úgyszólván semmi a Limp Bizkit ezredfordulós multiplatina sikereihez képest, ha azóta alaposan megváltozott a zeneipar. (Bár az kép teljességéhez azért hozzátartozik, hogy a lemez Németországban a listák élén nyitott.)

„A turnék nagyon jól mentek", igyekszik menteni a menthetőt az örökmozgó frontember, Fred Durst. „Elsősorban Amerikán kívül koncertezünk, mert biztosak akarunk lenni abban, hogy amikor valamit megnyomunk otthon, az úgy kelti majd fel az emberek figyelmét, ahogy azt megszokták tőlünk. Az Államokban úgy fest, mindenki egy dalra, egy slágerre vár, de a világ többi régiója nem feltétlenül így működik. Vagyis várunk egészen addig, amíg nem tudunk olyasmit adni az otthoniaknak, amibe belemélyeszthetik a fogaikat, és amivel emlékeztethetjük őket arra, mennyire gyilkos élőben a Limp Bizkit. Nem akarunk nekiindulni Amerikának úgy, hogy nem élvezzük, szóval várunk, amíg beüt az a bizonyos egy dal, de anélkül, hogy erőltetnénk a dolgot..."

Az egykori nu metal sztárok most egy hip hop kiadónál folytatják a munkát, miután elváltak útjaik az Interscope-tól. Kérdés persze, itt képesek lesznek-e összehozni azt a bizonyos egy dalt...

 

Hozzászólások 

 
-3 #1 Tomika 2012-02-24 17:48
Én, anno nagyon szeretem, és még most is tudok tombolni egy take a look around-ra, de az a feeling elmúlt valahogy, hogy 5ezerért megvegyem ezt a jó indulattal is közepesnek nevezhető utolsó albumot.
kíváncsi vagyok mi lesz még itt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.