Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hetekkel a lemezmegjelenés előtt ketten is kiléptek a Lacuna Coilból

0114lacunacoilNoha közvetlenül egy nagy turné és lemezmegjelenés előtt állnak, két tagjától is megválni kényszerült az olasz Lacuna Coil. Cristiano „CriZ” Mozzati dobos és Cris „Pizza” Migliore gitáros egyaránt azért távoznak a csapatból, hogy több időt tölthessenek a családjukkal.

Március 31-én jelenik meg az olasz Lacuna Coil új nagylemeze, a Broken Crown Halo, és a zenekar a jövő hónapban már koncertezik is Amerikában a Revolver Hottest Chicks In Hard Rock turné keretében, a Sick Puppies, az Eyes Set To Kill és a Cilver társaságában. E körnek azonban már új dobossal és másodgitárossal kell majd lebonyolítania az olasz dark metalosoknak, Cristiano „CriZ” Mozzati dobos és Cris „Pizza” Migliore gitáros ugyanis úgy döntött: noha ők maguk is az új albumot tartják a banda eddigi legjobbjának, nem tudják tovább összeegyeztetni a turnééletet a családi kötelezettségekkel. A válás baráti légkörben történt, a többiek maximális mértékben elfogadják és támogatják társaik elhatározását. Az új tagok személye egyelőre ismeretlen.

A Broken Crown Halo albumot ismét a Century Media adja ki, producere pedig Jay Baumgardner, a P.O.D., a Sevendust, az Evanescence és a Papa Roach korábbi munkatársa volt. Egy dal alább máris meghallgatható az anyagról.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Flagellator1974 2014-02-18 08:04
Az a szoknya-harisnya-bakancs kombó nagyon ütős!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.