Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Here Today Gone Tomorrow: még egy új dal a Harem Scaremtől

0307hsMájus 12-én jelenik meg a kanadai Harem Scarem új nagylemeze. A Unitedtól védjegyszerűen stílusba vágó muzsikát ígérnek Harry Hessék, és most bemutatták a negyedik számot is az albumról.

A Frontiersnél érkezik május derekán a Harem Scarem új nagylemeze, amelyet Harry Hess énekes/billentyűs, Pete Lesperance gitáros/basszer és Creighton Doane dobos készített el, de háttérvokálokkal az eredeti felállás ütőse, a Red Dragon Cartel énekeseként dolgozó Darren Smith is hozzájárult a végeredményhez – sőt, a koncerteken ő dobol majd a csapatban, hogy ne legyen minden olyan egyszerű, a basszer pedig Stan Miczek lesz. „Az idei a Harem Scarem felállásának harmincadik éve, és ma is épp olyan izgalommal állunk neki a dalszerzésnek meg a lemezfelvételeknek, mint annak idején", mondja Harry. „A United az egyik legjobb dalgyűjtemény, amit csak valaha kihoztunk, alig várjuk, hogy mindenki hallja!"

haremscarem_cA kiadó szerint a lemez a 2000-es évek eleje óta a legerősebb anyag lesz a bandától, rajta az alábbi dalokkal:

01. United
02. Here Today Gone Tomorrow
03. Gravity
04. Sinking Ship
05. One Of Life's Mysteries
06. No Regrets
07. Bite The Bullet
08. Things I Know
09. The Sky Is Falling
10. Heaven And Earth
11. Indestructible

A megjelenést turné is követi majd, remélhetőleg hozzánk közeli állomásokkal is. A már ismert Sinking Ship, United és One Of Life's Mysteries című dalok mellett mindenesetre máris bemutatta a banda a Here Today Gone Tomorrow című tételt is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.