Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Helloween: októbertől stúdió, májusban lemezmegjelenés

Ősszel kezdi meg a munkát új nagylemezén az egyetlen és egyedüli Helloween. A csapat ismét az énekes, Andi Deris tenerifei stúdiójában dolgozik majd, producerük Charlie Bauerfeind lesz.

A mostani állás szerint 2015 májusában jelenhet meg a Helloween új albuma a Nuclear Blast gondozásában. A veterán banda a 2000-es The Dark Ride és a 2003-as Rabbit Don’t Come Easy idején dolgozott Európa első számú metalkiadójánál, és mivel a legutóbbi Straight Out Of Hell különösen sikeresnek számított, vélhetően egy újabb jó széria kezdődik majd a karrierjükben a következő lemezzel.

A lemez irányvonaláról egyelőre nem tudni sokat, de a zenekar vélhetően nem kezd kísérletezésbe, és azt játsszák majd, amihez a legjobban értenek.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 HelloweenIsTheLaw 2014-08-18 10:18
Sanyi, igazad van, a lemez és a koncert a két legfontosabb dolog! Én is alig várom mindkettőt! Őrület, hogy az idő elteltével a Helloween csak egyre jobb és jobb. Kár, hogy az új lemezekről csak pár számot tolnak el mindig, én szívesebben hallgatnám az újabbakat (94-től kezdve) teljes egészében a bulikon. Amit írtam, csak azért írtam, mert a Helloweent sok portálon divatos cikinek tartani, szóval van bennem némi paranoia ez ügyben. Pedig nincsen náluk jobb zenekar ezen a Földön, az egyszer biztos!
Idézet
 
 
#3 sanyi 2014-08-18 02:05
Szerintem egyik megfogalmazás sem gúnyos. Sem a "veterán", sem pedig az "egyetlen és egyedüli". Én mindkettő jelzőt pozitívnak találom.
Sok szabadidőtök van, hogy ilyeneken agyaltok. Vagy most már így meg kell válogatni az embernek a szavait?? Kérek a kocsmában egy korsó sört és kapok egy boroskólát?
Inkább örülni kéne, hogy májusban kézhez kaphatunk egy újabb remekművet az egyetlen és egyedüli veterán bandától, a HELLOWEEN-től. Aztán már csak a következő budapesti koncertért kell szorítani.
Idézet
 
 
+1 #2 HelloweenIsTheLaw 2014-08-17 19:35
Inkább az "egyetlen és egyedüli Helloween" megfogalmazás a sértő szerintem. A "veterán banda" az pozitív az én olvasatomban, de ez az "egyetlen és egyedüli" nekem nagyon gúnyosnak tűnik. A Helloween a világ legjobb metal zenekara, és ezt úgy mondom, hogy több mint 30 éve imádok a metal minden ágából ezerféle zenekart. De ők az elsők mindenek felett!
Idézet
 
 
-3 #1 kamikaze 2014-08-17 08:58
,,a veterán banda"

Lehet, hogy csak nekem furcsa, de már sokszor feltűnt, hogy egyes csapatok nevének leírása előtt különböző jelzőket használtok, melyeknek néha kissé negatív élük is van, vagy lehet, mint pl. ez is (a pozitívak jöhetnek). Ezzel, vagy hasonló felvezetéssel ugyanis egy kicsit már az elején meg is bélyegzitek az adott zenekart, ami valószínűleg nem szándékos. Olyan, mintha pl. a Black Sabbathra és kortársaira azt írnátok, hogy az őskövület, zeneileg a múlt században ragadt, kissé idejétmúlt, ódivatú, régi vágású banda stb.. Szóval ilyen közismert, de rég(ebb)i csapatoknál sem szükséges kihangsúlyozni a korukat (főleg, hogy Weikiék még nem is a legidősebb korosztály a műfajban), azt mindenki tudja. Aki meg véletlenül nem, az minek olvas ilyen oldalakat?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.