Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Helloween: „Ha készítünk új lemezt, semmiképpen sem akarunk félmunkát végezni”

Jövőre a FEZEN-en is üdvözölhetjük a Michael Kiskével és Kai Hansennel kibővült felállású Helloweent, akik egy friss dalt már kihoztak pár hete Pumpkins United címmel. Azt illetően azonban egyelőre óvatosan nyilatkoznak, hogy teljes új album készülhet-e ebben a formában...

1208helloween

Pozsonyban már láttuk november végén a Helloweent, akik jelenleg két régi taggal, Michael Kiske énekessel és Kai Hansen gitárossal kiegészülve nyomják a bulikat világszerte a teli arénákban, jövőre, július 25-én pedig a FEZEN-en is ott lesz a csapat. A régi-új felállás ősszel már kihozott egy Pumpkins United című friss szerzeményt, de a nagy kérdés persze továbbra is az, hogy a 2018-at bizonyosan felemésztő turné után várható-e esetleg egy teljes album is ebben a leosztásban. A csapat tagjai nem zárják ki ezt a lehetőséget sem, de igyekeznek óvatosan fogalmazni.

„Azt mondtuk: először csináljuk meg a turnét", válaszolta a cseh Spark TV témát firtató kérdésére Kai Hansen. „Természetesen akadnak ötletek, de most erre akarunk koncentrálni. Kisebb szünetekkel folyamatosan úton leszünk egészen a jövő év végéig, de úgy gondolom, 2018 közepétől már konkrétabban is beszélhetünk majd egy esetleges új lemezről. Meglátjuk." „A Pumpkins United is menetrenden kívül született, amikor készültünk a turnéra", tette hozzá Michael Weikath gitáros. „Próbákon általában nem készítünk felvételeket, az ember rászánja az ilyesmire az extra időt. És ha valaha is készítünk új anyagot akárkivel, az is bizonyosan több időt vesz majd igénybe, mint régen, amikor a Keeper Of The Seven Keys albumokat csináltuk. Ma már több az erős egyéniség, az alfahím a csapatban. Ez amúgy rendben is van, mert így is működni fog, de több időt vesz majd igénybe. Ha készítünk új lemezt, semmiképpen sem akarunk félmunkát végezni. Arra egyetlen kibaszott töltelék sem kerülhet fel."

Egy dolog azonban már biztos: DVD-formában száz százalék, hogy a csapat megörökíti majd a jelenlegi turnét.

 

Hozzászólások 

 
#1 kagy 2017-12-10 21:19
Jó lenne ha összehoznának egy Keeper 4 et. A hozzáállásuk is tetszik.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.