Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Heathen: már a Nuclear Blast adja ki a következő albumot

A Nuclear Blasthez szerződött a Bay Area egyik legdallamosabb és legtechnikásabb thrash/power csapata, a Lee Altus gitáros vezette Heathen, akik tavaly nálunk is felléptek az Overkill és a Destruction társaságában.

„Nagyon boldog vagyok, és el sem tudnék képzelni jobb kiadót a Heathen számára a Nuclear Blastnél!", írja közleményében Lee. „Jól ismerem a kiadó munkatársait, sokan közülük a korai demós időszaktól kezdve Heathen rajongók, és évek óta baráti kapcsolatot ápolok velük. Hihetetlen belegondolni, hogy miután a zenekar karrierje során minden egyes lemezünket más kiadó gondozta, most végre otthonra találtunk. A Nuclear Blast a Bay Area thrash zenekarok Mekkájává vált az utóbbi években, így most mi is boldogan csatlakozunk barátainkhoz és bűntársainkhoz: az Exodushoz, a Death Angelhez, a Testamenthez és a Forbiddenhez. És most itt az idő elkezdeni a melót az új anyagon!"

A Heathen felállása változatlan a Budapesten látotthoz képest, vagyis az Exodusban is érdekelt Altus mellett Kragen Lum gitározik, David White énekel, Jason VieBrooks basszusgitározik és Darren Minter dobol. A banda legutóbbi anyaga, a The Evolution Of Chaos a Mascotnál jelent meg, a folytatás tervezett kiadásáról még nincsenek információk. Addig is Altust júliusban az Exodusszal a tokaji Hegyalja Fesztiválon is meg lehet majd nézni.

A gitárossal tavaly készített interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.