Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Head nem zárja ki, hogy egyszer visszatérjen a Kornba

Hét évvel ezelőtti kilépése óta első ízben nem zárta ki Brian „Head" Welch, hogy megfelelő csillagállás esetén akár vissza is térne korábbi zenésztársai oldalára a Kornba. A gitáros hamarosan új EP-vel jelentkezik, első friss dalának klipje alább megtekinthető.

„Egy olyan szituációnak kellen előállnia, amikor mindannyian egyetértünk a dologban, és az egésznek valami igazi okának, konkrét, magasabbrendű céljának kellene lennie", válaszolta az esetleges kornos visszatérését firtató kérdésre Head a Legendary Rock Interviewsnak. „Teljesen elégedett vagyok jelenleg a saját dolgaimmal, és a többiek is elfoglaltak a maguk ügyeivel. Nincsenek terveim az újjáalakulással kapcsolatban, de ha megfelelő indok lenne rá, és mind úgy éreznénk, hogy elérkezett hozzá az idő, biztosan nyitottan állnék a dologhoz.'

Head hozzátette: jóban van korábbi zenésztársaival. „Örülök annak, amiket elértek, és büszke vagyok a közösen írt zenéinkre, és nagyon rég elmúltak már azok az idők, amikor rossz szájízzel tekintettem bármelyikükre is. Jonathannal és a feleségével nemrég töltöttem együtt egy teljes estét és éjszakát, aztán nem sokkal később Fieldyvel is lógtunk, amikor a saját bandámmal turnéztam. Teljesen jól éreztük magunkat. Csakis jó érzéseim vannak őket illetően, és biztos vagyok benne, hogy mindig tartjuk majd a kapcsolatot."

Head 2005-ben, megtérését követően lépett ki a Kornból, első szólóalbuma 2008-ban jelent meg Save Me From Myself címmel. Januárban új EP-vel jelentkezik Paralyzed címmel.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 M 2012-01-15 12:29
Idézet:
félúton van a barázdált földút mellett szikkadó tehénsz@r és a felrázott lóhugy között.


:):)

Jövőre 20 éves a Korn. Előre behintik és az évfordulóra jöhet is egy reunion....
Idézet
 
 
#2 TelekiPál 2012-01-15 11:39
Zeneileg vegytiszta Korn, a vokál viszont félúton van a barázdált földút mellett szikkadó tehénsz@r és a felrázott lóhugy között.
Idézet
 
 
+4 #1 Attila 2012-01-14 14:41
Jó lenne ha vissza menne :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.