Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Head és a Korn: megindult a közeledés?

Határozottan olvadni látszik a jég Brian „Head” Welch gitáros és egykori bandája, a Korn között: a nemrég tett lebegtetős nyilatkozat után Head most ismét egy színpadon áll majd Reggie „Fieldy” Arvizuval, a Korn basszerével, igaz, nem koncert, hanem egy interjú alkalmával, alanyként.

A szóban forgó beszélgetésre április 21-én kerül majd sor a kaliforniai Diamond Barban, méghozzá a P.O.D. frontember Sonny Sandoval szervezte The Whosoevers: Threat To Formalized Religion… I Am konferencián, a kérdező maga Sandoval lesz. Mindez azért is pikáns, mert Head (a képen) annak idején éppen megtérése miatt hagyta ott a Korn sorait, és azóta nem is mutatkozott együtt nyilvánosan egykori zenésztársaival.

„Egy olyan szituációnak kellene előállnia, amikor mindannyian egyetértünk a dologban, és az egésznek valami igazi okának, konkrét, magasabbrendű céljának kellene lennie", válaszolta egy esetleges kornos visszatérését firtató kérdésre Head egy nemrég adott interjújában a Legendary Rock Interviewsnak. „Teljesen elégedett vagyok jelenleg a saját dolgaimmal, és a többiek is elfoglaltak a maguk ügyeivel. Nincsenek terveim az újjáalakulással kapcsolatban, de ha megfelelő indok lenne rá, és mind úgy éreznénk, hogy elérkezett hozzá az idő, biztosan nyitottan állnék a dologhoz.'

Head hozzátette: jóban van korábbi zenésztársaival. „Örülök annak, amiket elértek, és büszke vagyok a közösen írt zenéinkre, és nagyon rég elmúltak már azok az idők, amikor rossz szájízzel tekintettem bármelyikükre is. Jonathannal és a feleségével nemrég töltöttem együtt egy teljes estét és éjszakát, aztán nem sokkal később Fieldyvel is lógtunk, amikor a saját bandámmal turnéztam. Teljesen jól éreztük magunkat. Csakis jó érzéseim vannak őket illetően, és biztos vagyok benne, hogy mindig tartjuk majd a kapcsolatot."

Head 2005-ben, megtérését követően lépett ki a Kornból, első szólóalbuma 2008-ban jelent meg Save Me From Myself címmel. Januárban új EP-vel jelentkezett Paralyzed címmel, ezt még idén teljes nagylemez követheti, ha minden jól megy. A zenekar azóta sem állított a helyére teljes állásban gitárost, a koncerteken kisegítőkkel lépnek fel.

 

Hozzászólások 

 
#2 mrataxi 2012-04-03 12:26
én az egynyakút is! :)
Idézet
 
 
+1 #1 shredmetal 2012-04-02 19:47
A kétnyakú gityóját szívesen elfogadnám!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.