Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Haza kellett repülnie az előzenekarnak az Iced Earth turnéról

Elhagyni kényszerült az Iced Earth európai turnéját a Los Angeles-i White Wizzard, méghozzá alig néhány nappal a nagy sikerű budapesti koncert után. Jon Leonék a nehéz gazdasági helyzettel indokolták a döntést.

„A nyers európai gazdasági valóság következtében kicsit le kellett rövidítenünk a turnénkat", áll a White Wizzard közleményében. „Ezt az egész utat mi magunk finanszíroztuk, és a végén meg kellett hoznunk a kemény döntést a leállásról. Remek bulikat nyomtunk, és szeretnénk megköszönni az Iced Earth-éknek is, hogy olyan jók voltak hozzánk. Bocsánatot kérünk mindenkitől azért az utolsó pár koncertért, de vissza fogunk térni."

A zenekar nemrég megjelent kettes számú nagylemezét, az Earache által gondozott Flying Tigerst turnéztatta a kontinensen, és így a november 27-ei vilniusi koncert volt az utolsó állomásuk Európában. Döntésük kilenc koncertet érint, egy helsinki és nyolc nyugat-európai bulit.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Venomádi 2011-11-29 23:11
Akkor az elv alapján sehova se kéne előzenekar, mert én se azért fizettem 2 éve ZZ Top-ra hogy a mystery gang-et megnézzem. Még ha jó is volt.
Idézet
 
 
#1 TelekiPál 2011-11-29 14:29
Magyarul,

Az említett helyszínen nem akartak fizetni az előzenekarnak, csak az Earthnek, ami logikus, senki sem azért menne oda, hogy egy White Wizzard koncertet láthasson.
Ez van srácok, megszorítások vannak. Egyébként ki a f.szom ezek? Olvasom már évek óta a Shockmagazint, de még sosem hallottam róluk (ill bocs, van egy lemezük).
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.