Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Haunt Of Jackals néven fut tovább az ellen-Leatherwolf

0107hauntofTavaly nyáron még úgy tűnt, hosszas névvitára és pereskedésre kell készülni a Leatherwolf környékén is, de szerencsére végül mégsem lesz így: a mostani felállásból hiányzó két régi tag, Carey Howe és Geoff Gayer gitárduója Haunt Of Jackals néven folytatja.

Tavaly még nagyon úgy festett, hogy hirtelen Leatherwolfból is kettő lett: miközben a kultikus kaliforniai heavy metal-banda hivatalos tagságát Dean Roberts dobos, Michael Olivieri énekes/gitáros, Rob Math és Greg Erba gitárosok, illetve Patrick Guyton basszer alkotja, hirtelen felbukkant a színen egy másik mutáció is ugyanezen a néven. Itt az utóbbi évek újjáalakulósdijából kimaradt gitárpáros, Geoff Gayer és Carey Howe képviselte az ős-tagságot (a képen ugyanők a boldog '80-asokban), de a frontember, Wade Black is Leatherwolf-veteránnak volt tekinthető: a Crimson Gloryban és a Seven Witchesben is megfordult, szirénahangú frontember énekelt a 2006-os World Asylum album első verzióján, amelyet aztán később Olivierivel is újra rögzítettek. Ez persze egyáltalán nem tetszett Olivieriéknek, és mostanra elrendeződött a helyzet: Howe és Gayer bandája Haunt Of Jackals néven fut majd.

A zenekar felállása egyébként változott: Dan Bruette dobos és Pat Guyton basszusgitáros maradt a fedélzeten, Black azonban már nincs velük, helyét egy Wreck Ignition művésznevű arc vette át. A banda máris dolgozik első nagylemezén, amelyet súlyos és modern metalként jellemeznek, a debütáló album producere pedig a Motörhead kollaboránsa, Cameron Webb lesz. Az idén megjelenő albumon olyan dalok szerepelnek majd, mint a Restless Fate, a The End vagy a Red, White & Black, egy szám már meg is hallgatható tőlük demóverzióban.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.