Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hatebreed: januárban új lemez és közös turné az Agnostic Fronttal

A Nuclear Blasttel írt alá európai megállapodást a Hatebreed, akik januárban jelentetik meg következő nagylemezüket, és ezzel párhuzamosan máris turnéra indulnak Európában az Agnostic Front társaságában. A banda észak-amerikai ügyeit továbbra is a Razor & Tie intézi.

A Nuclear Blastnél jelenik meg januárban a Hatebreed következő albuma, amit Zeuss és Josh Wilbur producerekkel rögzítettek a keménykötésű connecticutiak. „Itt nem lesznek dallamok vagy bármi hasonló!", nevetett Jamey Jasta énekes pár hónappal ezelőtt, amikor az ausztrál Loud magazinnak jellemezte az anyag zenei irányvonalát. „Gyors lesz és súlyos... Leginkább az utolsó album durvább témáihoz, a Merciless Tide-hoz vagy a Hands Of A Dying Manhez tudom hasonlítani az irányvonalat.”

Az már biztos, hogy a banda a szokásos intenzív turnézással kíséri majd a megjelenést, és már január elején nekiindulnak Európának a lemez kapcsán. A túrán az Agnostic Front lesz a Hatebreed fő vendége, de fellép még mellettük a H2O a Neaera és a The Acacia Strain is. Magyar buliról egyelőre nincs hír, sőt, még osztrákról sincs – aki meg akarja nézni őket az idei hegyaljás koncert után, annak január 17-én Stuttgartig kell utaznia, ez ugyanis a legközelebbi állomás.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.