Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Három évtized után új videóval jelentkezett a Quiet Riot

Augusztus 4-én tényleg megjelenik a Quiet Riot új albuma, amelynek kiadása legutóbb azért csúszott, mert a csapat a finisben énekest váltott. Most közzétették a harmadik dalt a Road Rage végleges változatáról, immáron James Durbinnel a mikrofonnál.

0613quietriot

Can't Get Enough címmel meghallgatható a harmadik új dal is a Quiet Riot augusztus 4-én érkező új albumáról, a Road Rage-ről, amelyhez ráadásul három évtized óta az első hivatalos videóklipet forgatta le a zenekar. Magát a lemezt eredetileg tavasszal tervezték kihozni, ám a főnök, Frankie Banali dobos gyakorlatilag közvetlenül a megjelenés előtt összebalhézott Seann Nicols énekessel, és lecserélte őt az American Idol tehetségkutatóból ismert James Durbinre. Ezek után nyilvánvalóan az tűnt logikus lépésnek, ha a komplett lemezt is újraveszik vele. Érdekesség, hogy mindez nem kizárólag az énektémákat érintette, hanem bizonyos hangszeres részeket is újrahúztak, de változott a dallista is: a Nicolssal már bemutatott, de aztán mindenhonnan törölt The Seeker például fel sem került a végleges változatra.

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

quietriot_c01. Can't Get Enough
02. Getaway
03. Roll This Joint
04. Freak Flag
05. Wasted
06. Still Wild
07. Make A Way
08. Renegades
09. The Road
10. Shame
11. Knock Em Down

A Quiet Riot utolsó hagyományos soralbuma a Rehab volt 2006-ban, és ugyan 2014-ben a csapatot gyakorlatilag egyedül életben tartó Banali már kihozott egy 10 című, félig stúdiós témákkal, félig koncertfelvételekkel megpakolt anyagot is, ezt utóbb eltüntette a digitális platformokról, mondván, az anyag terjesztése és promóciója méltatlan volt a csapathoz és magához a produkcióhoz is.

 

Hozzászólások 

 
#1 Habarcs 2017-07-27 22:02
Akkor és most:
https://www.youtube.com/watch?v=ZxgMGk9JPVA
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.