Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Hárman is olyan korban vagyunk, hogy közeleg az idő, amikor majd nem tudjuk tovább csinálni ezt”

Jövő héten, július 29-én a FEZEN-en koncertezik a Judas Priest, és mint az ilyen veterán bandáknál általában, korántsem vehetjük biztosra, hogy Rob Halfordék nem most lépnek fel nálunk utoljára. Az énekes és Ian Hill basszusgitáros is azt mondta egy-egy friss interjúban: nagyon élvezik a zenélést, de tisztában vannak vele, hogy a ketyeg az óra.

0719jp 

„A Redeemer Of Soulsra olyan fantasztikus reakciók érkeztek, amelyek hatására tényleg a lovak közé csaptunk, és az a célunk, hogy gyorsan kihozzuk a következő albumot", mondta Jenn Marinónak adott interjújában Halford. „Ketyeg az óra. Most már nem engedhetjük meg magunknak, hogy három meg öt év teljen el két album között. Főleg úgy nem, hogy ennyire egy hullámhosszon vagyunk a rajongókkal. Ki akar ilyenkor hazamenni, és otthon rostokolni egy éven át? Pláne, hogy a zenekar is pezseg, és komoly kreatív energiák feszülnek bennünk. Annyi minden történik a stúdióban is, hogy bizonyos pontokon megálljt kellett parancsolnunk magunknak a kiadóval egyeztetett ütemtervünk miatt. Maradtak még az előző lemez idejéből is dalötletek, Richie Faulkner pedig egy őrült, soha meg nem álló, a nap huszonnégy órájában gitártémákon agyaló gépezet. Akármikor megyek be az öltözőbe, muszáj rákérdeznem, milyen riffeket játszogat, és állandóan figyelmeztetnem kell, hogy mentse el a témákat."

„Szerintem az tart bennünket játékban, hogy szeretjük, amit csinálunk", fejtegette Ian Hill basszer a Gannett Wisconsin Mediának. „És ha visszatekintek az elmúlt évekre, egyfajta büszkeség is van bennem, hogy képes voltam továbbra is ezt csinálni. Addig folytatjuk, ameddig tudjuk. Persze lehet, hogy közben az egyik pillanatban azt gondolod: oké, elegem volt, nyugdíjba kellene menni. Konkrétan minden egyes turné után így van vele az ember, de aztán eltelik néhány hónap, és ismét útra készen állsz, megint viszketnek az ujjaid. Most már hárman is olyan korban vagyunk, hogy közeleg az idő, amikor majd nem tudjuk tovább csinálni ezt. Mindannyiunk számára borzalmas lesz majd, ha elérkezik ez a pillanat, így aztán addig akarjuk folytatni, ameddig csak lehet."

A zenekar Halford szerint 2016 elején rögzítené az új albumot a mostani állás szerint. „Összecsapni persze nem fogjuk, mert igényesek vagyunk mindennel szemben, amit csinálunk, de szerintem most mindenki úgy áll hozzá, hogy hatékonyan kell dolgoznunk, és olyan hamar ki kell hoznunk ezt a lemezt a Priest-család számára, amennyire csak lehet."

A Judas Priest július 29-én Székesfehérváron, a FEZEN-en játszik a Black Label Society és Gus G. társaságában.

 

Hozzászólások 

 
+5 #4 Scarecrow 2015-07-25 17:52
Nekem a Redeemer album sokkal jobban tetszik, mintcaz Angel of Retribution. Azt speciel untam.

Nagyon kíváncsi leszek a Fezen koncertjükre, már alig várom. Új album meg jöhet, ameddig csak bírja az Öreg! :)
Idézet
 
 
+19 #3 kaffer 2015-07-25 12:30
Idézet - TelekiPál:
Hakni


Nem túl rég voltam egy ilyen haknin, több mint 2 órát hakniztak egész jó hangulatban. Én is szivesebben mennék vissza vagy 30 évet az időben egy 85-ös bulira, de 2015 van. Akinek nem tetszik, az meg otthon marad , oszt jónapot.
Idézet
 
 
+6 #2 queensryche999 2015-07-25 10:19
Remélem, jobb lesz mint az előző. És jobban fog szólni. Komoly elvárásaim már nincsenek, az életmű készen van.
Idézet
 
 
-16 #1 TelekiPál 2015-07-25 09:57
Hakni
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.