Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Harmadszorra is visszatért a White Wizzardba Wyatt Anderson

0707wyattAz amerikai heavy metalos White Wizzard felállásában bekövetkezett változások követése lehetetlen feladat, így nem is kísérletezünk vele. Azt azonban mégis érdemes megjegyezni, hogy a csapatba most ismét visszatért Wyatt Anderson énekes.

Tavasszal már közzétett egy friss dalt Break Out címmel az amerikai White Wizzard, amelyben ismét az eredeti szólógitáros, James J LaRue játszott, most pedig újabb visszatérést jelentettek be: a zenekar Wyatt „Screamin’ Demon” Anderson énekessel dolgozik a következő albumon, amely még idén kijöhet Infernal Overdrive címmel, rajta kilenc friss szerzeménnyel. Andersonnak ez már a harmadik menete lesz a zenekarral, ami elég beszédes a banda kiszámíthatatlan és állandóan változó felállását illetően – mindenesetre a 2010-es Over The Top debütöt és a 2011-es Flying Tigerst ő énekelte fel, így visszahozatala nem tűnik rossz döntésnek.

A fejlemények fényében nem tudni, mi lesz azzal a tervvel, amelynek értelmében október 8-án, a kaliforniai Venturában rendezendő Frost And Fire fesztiválon a banda eredeti, 2008-as felállása lépett volna színpadra, azaz a főnök Jon Leon basszer, az említett LaRue, James Paul Luna énekes és Tyler Meahl dobos. Ez a leosztás a bemutatkozó High Speed GTO EP-ről ismert, amelyet sokan a mai napig a White Wizzard legjobbjának tartanak.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.