Shock!

május 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Harmadik önálló albumát jelenteti meg a House Of Lords énekese

0610jcLay It All On Me címmel július 5-én jelenik meg a House Of Lords frontember James Christian új, sorrendben harmadik szólólemeze a Frontiers gondozásában. Az énekes tradicionális szabású, de nem kiszámítható albumot ígér.

Christian első szólólemeze 1994-ben látott napvilágot Rude Awakening címmel, és a mai napig kultikus kedvencnek számít a dallamos színtéren. A folytatás 2004-ben érkezett meg Meet The Man címmel, a harmadik nekifutásra pedig tíz helyett csak kilenc évet kellett várni. A Lay It All On Me Christian saját stúdiójában készült Floridában 2012 második felében, és az utóbbi években a prosztatarákkal harcoló énekes szerint élete egy igen nehéz periódusában íródott. Maga a zenei anyag egyszerre hagyományőrző és néhol modern.

A lemez producere Christian volt, a megírásban és a feljátszásban pedig olyan muzsikusok szegődtek társául, mint a House Of Lords gitárosa, Jimi Bell, Jorge Salas, Shelby Stewart, Jeff Kent vagy BJ Zampa. Pár részlet az alábbi YouTube előzetesben már meg is hallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.