Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hard Times: vendégekkel teli új dallal jelentkezett az Everwood

Új dallal jelentkezett a hazai progszíntér egyik régi motorosának számító Everwood. A számban számos kitűnő énekes és gitáros vendégszerepel.

0810everwood

Ismert hazai énekesek és gitárosok vendégszereplésével megjelent a legújabb Everwood-dal és a hozzá tartozó videóklip. Ének fronton Jósa „Yosha" Tamás (divideD, RockStars Not Dead), Gellér Tommy (RockStars Not Dead, Avatar, ex-Stardust), Hatolkai Máté, Antal Adry (AdryA), Sztrebka Erika (Szkítia, Místico), a gitároknál pedig Kemencei Balázs (Stonedirt, Wall Of Sleep, Salvus, A.M.D., Judas Best), valamint Mazán Attila (Tengerszem, ex-Gyöngyvér) emelték a produkció fényét. A felvételek még a keményvonalas karantén idején kezdődtek el. „Remek kis csapat jött össze, minden közreműködő zenész barátunknak ezúton is köszönjük a részvételt. A dal mondanivalója pedig, ha lehet, még aktuálisabb, mint valaha volt. Hiszen továbbra is nehéz időket él át az emberiség, de ne feledjétek, még a nehéz időkben is: We Still Rock!", írta a csapat.

Az Everwood tagsága Erdős Viktor énekes/basszusgitáros, Rábel Tamás dobos/hangmérnök és Tänczer Attila billentyűs/dalszerző.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Equinox 2020-08-10 21:09
Érdekes a szinti hangszíne, de ez nem prog. Ez kb amcsi stadionmetalnak is elmenne (nánáná rész pl). Semmi baj vele amúgy, egészen fogós
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.