Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hammerfall és Cro-Mags az idei FEZEN-en

Ismét új fellépőket jelentett be a FEZEN: a fesztiválon a Hammerfall és a Cro-Mags is tiszteletét teszi.

1202hf

Szokás szerint változatos felhozatallal várja a vendégeket az idei FEZEN, a metál-, rock- és popvonalon egyaránt számos külföldi és hazai előadó felbukkanása várható. Az első, súlyos vonalon bejelentett nemzetközi név a Pumpkins United-felállású, tehát Michael Kiskét és Kai Hansent is soraiban tudó Helloween volt, akik mellé később a Guano Apes és az Ugly Kid Joe is odasorolt. A héten az is kiderült, hogy a nemzetközi rockfelhozatal a Hammerfall-lal és a Cro-Magsszel is kibővült.

A székesfehérvári fesztivált idén július 26-29. között rendezik, a napijegyek március 15-től lesznek elérhetők. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#6 ProgFan 2023-03-15 17:50
Mai bejelentések alapján a hazai metalfesztiválo k korszakának vége. A Fezen kemény 1 napot áldozott a fémzene szerelmeseinek, ami azért bosszantó.
Amiben továbbra is tudunk bízni az a Barba Negra és a szervezők, igaz nem a legjobb meg minden baja van, de legalább a miénk.

Felfoghatatlan, hogy a metalzene egyik fontos országában(mert mégiscsak volt egy Tormentorunk, és Kátai sikerei eljutnak messzire)nincs 1 valamire való fesztivál, hanem külföldre kell utazni azért is.
Idézet
 
 
#5 Warrel Dane 2023-03-13 20:17
Én megértem a hígulást, hiszen nem szívjóságból szerveznek (Ők sem) fesztivált, értelemszerűen szeretnének pénzt keresni vele. A pop oldal több pénzt hoz a konyhára.
Értem, de maximálisan bosszant is....
Idézet
 
 
#4 The_Sentinel 2023-03-13 12:59
Ráadásul a Helloween és a Hammerfall egyrészt tavaly már jártak itt (szerintem kb. ugyanazt a műsort is kapjuk most), illetve mindkét zenekar szinte hazajár hozzánk, szóval nekik azért akkora hírértékük nincs. UKJ aranyos meg minden, de lényegében a nosztalgiáról szól, Guano - kicsit talán nagyobb léptékben - dettó. Eddig egyedül a Cro-Mags olyan, aminek valódi hír- és szenzációértéke van számomra.

Március 15-től indul a napijegyek értékesítése, ott talán néhány nevet bedobnak még. Ha nem, akkor hosszú idő óta rock/metal szempontból a leggyengébb Fezen lesz az idei.

Sajnos folytatódik az utóbbi évek trendje, egy jó ideig viszonylag egészségesnek mondható rock/metal vs. alter/pop egyensúlyból egyre inkább billen át a mérleg az utóbbiba, illetve konkrétan gagyiba. Sajnálatos.
Idézet
 
 
#3 bogar 2023-03-12 07:14
Nekem egy-két valódi húzónév azért hiányzik. A Helloween a legnagyobb név, de még ők is csak lefelezett arénás zenekar. A többi klubszint.
Idézet
 
 
#2 Warrel Dane 2023-03-11 20:20
A lányomat muszáj levinnem a Guano Apes-re,mert az egyes számú kedvencei és csak reménykedem, hogy aznap lesz még valami érdekes számomra/számunkra.....
Idézet
 
 
#1 Gábor 2023-03-10 17:21
Na, legalább egy napon vannak a Helloweennel.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.