Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hamilton, Malakian és Morello az új Linkin Park lemezen

Nagyon úgy fest, hogy tényleg bekeményített a Linkin Park a nyáron érkező The Hunting Party lemezen. A csapat nyilvánosságra hozta az album végleges dallistáját, amelyen meglepő vendégek is felbukkannak.

0429lp

„Zsigerinek kellett lennie”, mondta a lemezről a Rolling Stone-nak Mike Shinoda rapper. „Ki akartuk gyomlálni a lágy, emós érzésvilágot a zenénkből, meg persze azt is, ami csak öncélúan tűnik agresszívnek. Nem 18 éves kölykökként, hanem 37 éves felnőttekként csináltunk hangos lemezt. Szeretem az indie muzsikákat, az indie popot, de egy bizonyos szint után mindig úgy érzem, hogy mindenki ugyanazt csinálja…”

A lemezen ennek megfelelően a rapper Rakim mellett olyan nehézsúlyú vendégek kaptak helyet, mint a Helmet főnöke, Page Hamilton, Daron Malakian a System Of A Downból, illetve Tom Morello a Rage Against The Machine-ből. A dallista az alábbi:

0410linkinc01. Keys To The Kindgom
02. All For Nothing (feat. Page Hamilton)
03. Guilty All The Same (feat. Rakim)
04. The Summoning
05. War
06. Wastelands
07. Until It’s Gone
08. Rebellion (feat. Daron Malakian)
09. Mark The Graves
10. Drawbar (feat. Tom Morello)
11. Final Masquerade
12. A Line In The Sand

A 2012-es Living Things utódjának megjelenésével párhuzamosan a Linkin Park a doningtoni Download egyik headlinereként lép fel, ez a buli ugyanakkor nem a friss gondolatokról szól majd: a csapat a világ egyik legfontosabb rock/metal fesztiválján teljes egészében eljátssza majd első nagylemezét, a 2000-es Hybrid Theoryt. Az augusztustól szeptemberig terjedő időszakot ugyanakkor a csapat már egy gigantikus méretű arénaturnén tölti az Egyesült Államokban, ahol társult headlinerként lépnek majd színpadra a Thirty Seconds To Marsszal, az AFI előzenekaroskodása mellett.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 revdav11 2014-04-29 15:10
Nahát ennél jobb hír nem is kell! Daron a kedvenc zenészem és eléggé eltűnt egy ideje, ráadásul úgy néz i a Linkin Park nem csak mellébeszél, hanem tényleg bekeményít.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.