Shock!

december 10.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hamarosan stúdióba vonul a Chickenfoot

Január 29-én megkezdi második albumának felvételeit az utóbbi évek egyik legsikeresebb szupergroupja, a Chickenfoot, melyben két ex-Van Halen tag, Sammy Hagar és Michael Anthony egyesítette erőit Joe Satrianival és a Red Hot Chili Peppers dobos Chad Smith-szel.

Michael Anthony egy friss nyilatkozata szerint a Chickenfoot a hónap végén stúdióba vonul, hogy rögzítse közel egymillió példányban elkelt első albumának folytatását. „A Chickenfoot még mindig hatalmas élvezetet jelent számomra", mondta a basszer. „Életem és pályám ezen pontján nem is csinálnám, ha nem élvezném. Az a legnagyszerűbb dolog, ha azt csinálhatom, amit szeretek. Ezt a többiek is így gondolják."

A szupergroup felállása minden ellentétes tartalmú pletyka ellenére változatlan. „Sam szeret beszélni, és akkor éppen nem volt jó passzban", kommentálta a Red Hot Chili Peppers dobosa a portálnak Sammy Hagar korábbi nyilatkozatát, mely szerint Chad a jövőben már nem vesz majd részt a Chickenfoot munkájában. Sammy valószínűleg Smith egyéb bokros teendői miatt mondta, amit mondott, de eközben „jól tudta, hogy egy másik zenekarban is érdekelt vagyok. Egy kicsi hollywoodi zenekarban – pontosabban kettőben, de az egyik sok időmet veszi el mostanság", tette hozzá Chad.

Joe Satrianival készült interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.