Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hamarosan stúdióba vonul a Chickenfoot

Január 29-én megkezdi második albumának felvételeit az utóbbi évek egyik legsikeresebb szupergroupja, a Chickenfoot, melyben két ex-Van Halen tag, Sammy Hagar és Michael Anthony egyesítette erőit Joe Satrianival és a Red Hot Chili Peppers dobos Chad Smith-szel.

Michael Anthony egy friss nyilatkozata szerint a Chickenfoot a hónap végén stúdióba vonul, hogy rögzítse közel egymillió példányban elkelt első albumának folytatását. „A Chickenfoot még mindig hatalmas élvezetet jelent számomra", mondta a basszer. „Életem és pályám ezen pontján nem is csinálnám, ha nem élvezném. Az a legnagyszerűbb dolog, ha azt csinálhatom, amit szeretek. Ezt a többiek is így gondolják."

A szupergroup felállása minden ellentétes tartalmú pletyka ellenére változatlan. „Sam szeret beszélni, és akkor éppen nem volt jó passzban", kommentálta a Red Hot Chili Peppers dobosa a portálnak Sammy Hagar korábbi nyilatkozatát, mely szerint Chad a jövőben már nem vesz majd részt a Chickenfoot munkájában. Sammy valószínűleg Smith egyéb bokros teendői miatt mondta, amit mondott, de eközben „jól tudta, hogy egy másik zenekarban is érdekelt vagyok. Egy kicsi hollywoodi zenekarban – pontosabban kettőben, de az egyik sok időmet veszi el mostanság", tette hozzá Chad.

Joe Satrianival készült interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.