Shock!

szeptember 23.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hamarosan összeáll az ötödik Body Count album

A Sumerian Recordshoz szerződött Ice-T legendás rap/metal formációja, a Body Count, és januártól stúdióban dolgoznak egy még 2013-ban megjelenő friss nagylemezen. A zenekarból már csak Ice-T és Ernie-C gitáros képviselik a Cop Killer dallal annak idején hatalmas botrányokat okozó eredeti tagságot, hiszen a többiek mind elhunytak az évek során.

Lassú tempóban ugyan, de továbbra is dolgozik a Body Count: egyelőre nem tudni, jelenleg kik Ice-T és Ernie-C társai a bűnben, de a zenekar leszerződött a Sumerian Recordshoz, és januártól már stúdiózni akarnak. A formáció ötödik nagylemeze így 2013-ban a boltokba is kerülhet.

A Body Count utoljára 2006-ban adott ki lemezt Murder 4 Hire címmel, de ez is kilenc teljes évvel követte elődjét, az 1997-es Violent Demise: The Last Days albumot. A csapat utoljára 2009 őszén állt színpadon Los Angelesben, a Vans Warped Tour tizenötödik évfordulós speciális partiján a Club Nokiában. Itt egy nagyjából húsz perces programot játszottak, benne egyebek mellett Slayer részletekkel és természetesen a Cop Killer dallal, amely ellen 1992-ben még az akkori amerikai elnök, idősebb George Bush is felemelte a szavát. Az eredeti Body Count tagság gerince azóta elhunyt: Beatmaster V dobos és D-Roc gitáros daganatos megbetegedésben vesztette életét, Mooseman basszusgitárossal pedig egy utcai lövöldözésben végeztek.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.