Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hamarosan nekiáll új albumának az Alice In Chains

Még idén megkezdi a munkálatokat új nagylemezén az Alice In Chains – derült ki egy friss interjúból, melyet a banda menedzsmentjének alapítója, David „Beno" Benveniste adott. Jerry Cantrell, Sean Kinney, Mike Inez és új társuk, William DuVall jelenleg jól megérdemelt pihenőjüket töltik minden idők egyik legeltaláltabb rockzenei visszatérése után.

Az Alice In Chains igen merész módon tért vissza a színre az eredeti énekes, Layne Staley 2002-es halála után az új frontemberrel. A már DuVall-lal készült 2009-es Black Gives Way To Blue album szerencsére mind a közönség, mind a szakma ízlésével találkozott, és több mint 1 millió példányban kelt el világszerte. A zenekar a turnén végre Magyarországra is eljutott. A menedzsment főnöke, David Benveniste szerint a négyes még idén nekiáll a folytatásnak.

A bandával kapcsolatos szomorú aktualitás, hogy eredeti basszusgitárosuk, Mike Starr március 8-án elhunyt. Az Alice In Chains szűkszavú sajtóközleménye szerint Jerry Cantrell és Sean Kinney gyászolják barátjukat, és arra kérték a médiát, hogy tartsák tiszteletben mind az ő, mind pedig a Starr család érzelmeit. Mike temetése néhány hétig még várat magára, egyelőre ugyanis nem sikerült pontosan megállapítani a halál okát. Lakótársa szerint a muzsikus rendszeresen methadont szedett, hogy józan tudjon maradni, emellett pedig különböző szorongásoldó gyógyszerekre is szüksége volt, mert egy februári őrizetbe vétele óta rendkívül zaklatottan érezte magát. Állítása szerint Starr halála előtt néhány órával is bevette a szereket.

Mike Inezzel készített interjúnkért kattints!

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.